FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21. VIDEO Adrian Mutu îl antrenează în premieră pe Ianis Hagi: „Poate să-și dea un restart”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 12:14 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 13:51

România U21 e la o singură victorie de calificarea la turneul final de anul viitor, iar „tricolorii” mici s-au întărit serios pentru meciul cu Danemarca de marțea viitoare. Ianis Hagi a fost trimis de Rădoi să ajute selecționata lui Adi Mutu, iar fanii așteaptă o evoluție consistentă a mijlocașului de la Rangers. 

Într-un interviu acordat astăzi, Adrian Mutu a vorbit despre importanța prezenței lui Ianis Hagi printre „tricolorii” mici, „Briliantul” aducând aminte de meciurile bune făcute în trecut de Ianis pentru selecționata U21.

„Am calculat, sunt anumiţi jucători care ne lipsesc, toţi sunt importanţi. Dar în acelaşi timp, am chemat alţi jucători la fel de talentaţi şi sunt sigur că vor face faţă la acest joc. Evoluţiile lui Ianis Hagi la U21 au fost întotdeauna foarte bune, excepţionale în anumite meciuri, mai ales la EURO, ceea ce este un lucru îmbucurător pentru noi.

Sper să fie un ajutor pentru echipă, sunt sigur că va veni montat aşa cum trebuie. Îl ştiu şi este un profesionist desăvârşit. Pentru el este important acest meci pentru că poate să dea un restart la ceea ce înseamnă experienţa lui la echipa naţională, şi dacă va face o partidă bună va fi benefică pentru el, atât la echipa naţională mare, cât şi la Rangers”, a afirmat Mutu, într-un interviu acordat pentru frf.ro. 

Ianis Hagi merge la România U21

România U21 este la un singur meci de calificarea la al doilea campionatul european consecutiv. „Tricolorii mici” depind doar de ei. O victorie cu Danemarca U21, pe 17 noiembrie, pe arena „Ilie Oană” ar îndeplini obiectivul selecționerului Adrian Mutu. 

Pentru a crește șansele, Adrian Mutu și Mirel Rădoi au ajuns la un acord ca Ianis Hagi, o prezență constantă la prima reprezentativă în ultima perioadă, să facă parte din lotul reprezentativei de „tineret”.

Cei 23 de jucători din lotul României U21 pentru meciul cu Danemarca

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), George Micle (FC Argeș);
  • Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Pașcanu (SD Ponferradina / Spania), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt), Ricardo Grigore (Dinamo);
  • Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Gabriel Simion (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj),  Darius Olaru (FCSB), Ianis Hagi (Rangers/Scoția), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Olimpiu Moruțan (FCSB), Carlo Casap (Viitorul)
  • Atacanți: Nicolae Carnat (CFR Cluj), George Cîmpanu (Universitatea Craiova), Valentin Costache (CFR Cluj)

VIDEO Adrian Mutu vorbește despre Ianis Hagi și meciul cu Danemara U21

Citește și alte știri despre naționala U21:

VIDEO Adrian Mutu, demonstrație de măiestrie la antrenamentul echipei naționale! Provocare inedită cu Andrei Vlad și Aioani

Întrebări legate de prezența lui Ianis Hagi la naționala de tineret: „Vine ca să îi implice pe toți în joc sau să arate cât de bun e el?”

Gică Popescu dezvăluie motivul pentru care Mirel Rădoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  17 Noiembrie 2020, 12:16

Imi pare rau sa i-o spun, dar taica-sau 'ara' terenul si avea o vointa de fier in a fi determinant pentru echipa sa. Nu vad la Ianis aceeasi determinare. Vrea sa fie 'cocolosit' si alintat. E cazul sa devina barbat. E cazul sa se uite in oglinda inainte si dupa o partida in care a jucat 90 de minute. S-ar putea sa-si dea seama singur cu cat a contribuit la acel meci.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  10 Noiembrie 2020, 20:34

Ianis trebuie trimis la U12 nu la U21. La U12 ar avea sanse decente sa fie cel mai bun de pe teren.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează