FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

Vlad Chiricheș explică rezultatele slabe ale României: „Băieții au fost foarte afectați” » Căpitanul naționalei, impresionat de Mirel Rădoi „Sper să nu plece!”

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 17:03 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 18:18

Vlad Chiricheș (30 de ani), căpitanul echipei naționale a României, și-a declarat susținerea față de selecționerul Mirel Rădoi (39) și spune că ratarea meciului cu Islanda (1-2) l-a dezamăgit crunt.

Chiricheș s-a accidentat în partida dintre Sassuolo și Crotone de pe 4 octombrie, iar problemele de la gambă l-au făcut să rateze meciurile echipei naționale din această lună (1-2 cu Islanda, 0-4 cu Norvegia și 0-1 cu Austria).

Într-un interviu pentru ultimafază.ro, stoperul a analizat situația din prezent de la echipa națională și l-a elogiat pe selecționerul Mirel Rădoi.

Chiricheș: „Îmi puneam mari speranțe în barajul ăsta”

„Am fost foarte dezamăgit de accidentarea mea pentru că perioada de recuperare era de 7 zile și asta m-a facut să ratez cel mai important meci al echipei naționale. E crunt să vezi un astfel de meci la tv, știind că nu poți să ajuți cu nimic echipa”, a declarat Chiricheș, când a fost întrebat despre ratarea semifinalei barajului de calificare la EURO, pe care România a pierdut-o în Islanda, 1-2. 

„E dureros să ratezi o calificare la un turneu final, eu îmi puneam mari speranțe în barajul ăsta și speram să mergem iar la Euro. Băieții au fost foarte afectați de înfrângerea din Islanda și așa s-a ajuns și la rezultatele din celelalte jocuri”, a adăugat Vlad.

Cât despre selecționerul Rădoi, criticat dur după rezultatele dezamăgitoare ale naționalei, Chiricheș a spus: „Eu sper să nu plece, mie în prima acțiune mi-a dovedit că este un tip pozitiv cu mult entuziasm și echipa națională are nevoie de asta. Trebuie să avem mai multă încredere în calitățile noastre și să fim mai puternici mental pentru a gestiona momentele dificile”.

Vlad Chiricheș și-a revenit după accidentarea suferită pe 4 octombrie, iar în meciul disputat de Sassuolo cu Bologna duminică (scor 4-3), a fost integralist. Mai mult, a oferit și o pasă de gol - detalii AICI.

VIDEO. Flavius Stoican despre echipa națională: „Naționala trebuie să meargă mai departe cu Rădoi! Jucătorii au fost fricoși!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Ianis Hagi, criticat de Sorin Cârțu: „Stai pe bancă, dacă nu poţi să o faci din teren!”

Gică Hagi e gata să preia naționala României! Mesaj pentru Răzvan Burleanu: „Nu mă angajez singur, nu?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează