FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICALE

S-au stabilit primele amicale ale României din 2015

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 17 ianuarie 2015 14:11

Anghel Iordănescu a decis ca naţionala României să efectueze un stagiu de pregătire în februarie, în care va testa doar jucători din Liga 1.

Cantonamentul naţionalei se va desfăşura în Antalya, iar pe 7  februarie România va întîlni Bulgaria într-o partidă amicală, anunţă site-ul Federaţiei bulgare de fotbal.

Acest amical a fost perfectat de cei doi preşedinţi ai federaţiilor, Răzvan Burleanu şi Borislav Mihaylov, la un dineu organizat la împlinirea a 100 de ani a Federaţiei Portugheze de Fotbal.

În cantonamentul din Turcia, România va mai juca două partide amicale, una dintre ele fiind cu selecţionata Moldovei. Oficialii FRF negociază şi pentru un amical cu Turcia.

România va juca primul meci oficial, contra Insulelor Feroe, pe 29 martie, meci care se va disputa la Ploieşti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ortega
ortega  •  18 Ianuarie 2015, 06:32

Tare Burleanu ăsta , la vară perfecționează un amical cu Marea Neagră ... să-și îmbunătățească palmaresul ...

silvercloud
silvercloud  •  18 Ianuarie 2015, 06:28
Postat de kilimanjaro pe 17 Ianuarie 2015, 16:59

Vom juca cu echipe ”tari” Bine ca au acceptat bulgarii, moldovenii si feroezii, altvel jucam cu reprezentantiva pingunilor, a broastelor testoase din Galapagos si un meci cu adevarat tare cu selectionata soferilor de TIR din Australia.

Ai uitat de echipa de preoti de la Muntele Athos si, indeosebi, lotul olimpic de suflatori in tulnic !!

silvercloud
silvercloud  •  18 Ianuarie 2015, 06:26
Postat de narcis_ny pe 17 Ianuarie 2015, 12:07

Este amical neoficial, nu se pune la palmares. Nici o nationala mare nu face pregatire de iarna, ca echipele de club, pt. ca e o prostie incomensurabila.

Cum adica nu conteaza la palmares, fiind doar amical ?! La palmares conteaza ORICE meci, atat amical cat si oficial, meci care se disputa la nivel de reprezentative !! Doar atunci cand jucam cu o selectionata divizionara meciul respectiv nu conteaza la palmares !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează