FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Sabău dezvăluie de ce s-a retras Ciprian Tătărușanu din națională: „Spun asta și mă opresc aici”

Ciprian Tătărușanu, foto: Imago
Ciprian Tătărușanu, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 20:23 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 20:43

Fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău spune că Ciprian Tătărușanu s-a retras din naționala României fiindcă nu se mai regăsea în echipa actuală. 

În vârstă de 35 de ani, Ciprian Tătărușanu s-a retras din naționala României în noiembrie 2020, după ce a bifat 73 de selecții în prima reprezentativă a țării noastre. 

„Spun asta și mă opresc aici, fiindcă așa e firesc. Tătărușanu s-a retras de la națională fiindcă nu se mai regăsea deloc în ce vedea. Atmosfera nu mai era extraordinară în vestiar, nu mai erau jucătorii cu care se obișnuise. Pur și simplu nu se mai regăsea și de aia a ales să nu mai continue”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport. 

Cu ce l-a cucerit Steven Gerrard pe Ianis Hagi: „Asta m-a surprins și mi-a plăcut cel mai mult!” + Cum se aseamănă cu Gică Hagi
STRANIERI
Cu ce l-a cucerit Steven Gerrard pe Ianis Hagi: „Asta m-a surprins și mi-a plăcut cel mai mult!” + Cum se aseamănă cu Gică Hagi

Cum a motivat Ciprian Tătărușanu retragerea dintre buturile naționalei, în noiembrie 2020: 

Pur și simplu cred că este timpul ca alți portari români să vină din urmă, să apere poarta echipei naționale, iar eu să fac un pas în spate. Avem portari tineri de mare perspectivă, avem portari cu experiență care pot face față oricând acestui rol. S-a încheiat un ciclu, prin finalul campaniei de calificare la EURO și prin disputarea ultimei ediții din Liga Națiunilor, și începe un alt ciclu, prin preliminariile de Mondial programate în primăvară. Așadar, acesta cred că e momentul cel mai bun pentru ca povestea mea frumoasă la echipa națională să se încheie.
- Comunicatul lui Ciprian Tătărușanu

A făcut spectacol în AC Milan - Inter 1-1

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost titular în derby-ul AC Milan - Inter, scor 1-1, din Serie A, și a fost decisiv pentru echipa sa.

Portarul român a apărat un penalty, în minutul 27, având o intervenție excelentă la execuția lui Lautaro Martinez. După meci, Tătărușanu a dezvăluit care a fost secretul intervenției sale decisive.

„Este eroul neașteptat și e în rolul celui mai bun de pe teren, făcând să dispară criticile primite în urmă cu câteva săptămâni. Nu poate face nimic la penalty-ul lui Calhanoglu, dar are o paradă excelentă la următorul, al lui Lautaro Martinez. Evoluție decisivă”, a scris site-ul tuttomercatoweb.

Citește și: 

Ciprian Tătărușanu, votat de fani cel mai bun jucător în AC Milan - Inter: „În cel mai delicat moment, a făcut ceea ce era nevoie”

Tătărușanu a apărat un penalty în AC Milan - Inter! Două goluri în Derby della Madonnina

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
10212060604965616
Serban Viorel  •  12 Noiembrie 2021, 17:00

Un antrenor de nationala care intelege ce inseamna sa fii suporter roman chiar daca esti in fata unui televizor . Jucatorii bagati trebuiau sa manance jar pe teren . Nu jucai contra Argentinei sau a Germaniei in meci decisiv . Sa introduci in echipa un Alibec greoi si puturos . Apoi sa introduci un Tanase care nu a jucat fotbal de 4 luni . Ca apoi sa-l introduci pe Morutan si Ivan la sfarsit de meci . Cate gafe va mai face federatia pana sa aleaga un selectioner profesionist O sa ajunga Radoi la FCSB ca recompensa ca l-a bagat pe Tanase

cky33
cky33  •  09 Noiembrie 2021, 13:47

S-a retras prea tarziu. De abia astept sa se retraga si Chiriches!

paolo13
paolo13  •  09 Noiembrie 2021, 11:28
Postat de Stroici Marius Florin pe 09 Noiembrie 2021, 08:31

bine ca s a retras.ne am saturat de gafele lui. Nita e cu 10 clase peste el.

Creier mic de tot...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează