FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATURALIZARE

Se cere în națională? Declarația de dragoste postată de Harlem Gnohere pe Instagram

FOTO: Instagram Harlem Gnohere
FOTO: Instagram Harlem Gnohere

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 17:34

Selecționerul Cosmin Conta a deschis recent subiectul naturalizării lui Harlem Gnohere (30 de ani), atacantul celor de la FCSB. 

Ideea pare să-i surândă francezului, care a postat în cursul zilei o fotografie editată în contul său de Instastory în care apare în tricoul naționalei României. 

"Mândru să onorez națiunea", a fost textul cu care Gnohere a aprins imaginația fanilor care îl văd jucând pentru naționala României.

"Gnohere ar fi o soluție extraordinară pentru echipa națională. Trebuie doar să mai dea jos câteva kilograme. Eu l-aș naturaliza cu ochii închiși"Ilie Dumitrescu

Vezi și: 

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
klauz
klauz  •  24 August 2018, 08:59

Ar fi titular clar in nationala.

stoichkov10
stoichkov10  •  24 August 2018, 04:43
Postat de vasy86le pe 23 August 2018, 19:11

Tradatorii nu au cum sa reprezinte aceasta tara, acest fotbalist nu are caracter, nu are respect pentru colegi, semeni etc, sa ne amintim ce facea el cand a murit Ekeng.

care tradatori vorbesti. ? ***? cine sunt aia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 August 2018, 03:23
Postat de Muzzi Ciprian pe 24 August 2018, 03:18

esti dinamovist, deci subiectiv! gnohere a postat un filmulet facut de el in vestiarul fcsb inca de acum 1 an, in care vorbeste cu toti in romaneste! probabil ca ii este frica sa nu faca greseli si sa rada lumea de el, dar inceteaza cu prostia asta, ca stie sa zica doar buna-ziua! daca era invers, genul Danciulescu, de la Steaua la Dinamo, era erou national!

si nu ma minunez, de ce suntem considerati o natiune de ***! pai in 2018 e posibil sa mai existe oameni, fie si niste frustrati de pe social-media care sa scrie comentarii gen "sa joace pentru Mali!", "sa se dea jos din pom!", "***"? pe ce lumea traiti, ma? inca avem probleme legate de culoarea unui om?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close