FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARENA NAȚIONALĂ

Se deschide! Meciul cu Spania se va juca, mai mult ca sigur, pe Arena Naţională

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2016 00:00

Stadionul numărul 1 al ţării va fi deschis în curând.

Asta deşi vizita ISU la Național Arena, de aseară, anunţată în exclusivitate de GSP.ro, s-a încheiat cu o declarație de presă neclară a şefilor de la pompieri. În spatele acesteia stă însă încercarea autorităţilor de a rezolva problema.

Convenţie cu ISU

Din informațiile Gazetei, noile reguli atât pentru Național Arena, cât și pentru alte obiective vor prevedea un termen de grație care se va întinde până la finalul lui 2016.

În acest timp, va trebui ca proprietarii să își depună dosarul pentru autorizare. Este o chestiune de zile până când Primăria va anunța această convenție cu ISU.

Cu toate acestea, cel mai probabil, primul meci care se va juca pe Arenă va fi duelul cu Spania, 27 martie. Deşi, până atunci, s-ar putea organiza şi meciurile Liga 1 ale Stelei sau ale lui Dinamo, chiar şi un eventual derby în play-off.

3luni şi jumătate au trecut de la închiderea Arenei Naţionale din cauza lipsei avizului ISU pentru membrana din care este făcut acoperișul retractabil

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vasilelisav
vasilelisav  •  20 Februarie 2016, 11:13

Ar trebui sa dam jos acoperisul! Sa ramana deschis tot timpul! Care ar fi problema?

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  19 Februarie 2016, 10:45

Toți cei care se vor înghesui pe Arena Națională trebuie să știe că-și riscă viețile, pe răspunderea FRF și a PMB, stadionul fiind vulnerabil la un incendiu. Așa că, atenție la petarde, artificii și fumigene: acestea se duc în sus, spre un acoperiș pentru care ISU nu garantează! Și, de aceea, nu i-a acordat autorizație...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează