FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pierde România încă un talent? Cine e românul convocat la naționala U15 a Germaniei

Sebastian Spulber (în centru, îmbrăcat în echipament roșu) / Sursă foto: Facebook
Sebastian Spulber (în centru, îmbrăcat în echipament roșu) / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 12:23 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 12:37

Românul Sebastian Spulber, în vârstă de 15 ani, a fost convocat la naționala U15 a „Die Mannschaft”. Puștiul trăiește de un an în Germania, unde evoluează ca atacant pentru juniorii celor de la Dinamo Berlin.

Crescut la academia Prosport Focșani, Sebastian Spulber a ajuns în Germania în 2021. La un an distanță, după ce a evoluat în campionatul de juniori din Regiunea Berlin-Brandeburg, românul a primit convocarea pentru naționala U15 a nemților. Fostul antrenor al lui Spulber a vorbit la superlativ despre tânărul fotbalist. 

Stoican și-a reziliat contractul cu Dinamo și are un mesaj ferm: „Va veni cu siguranță ziua când antrenorul va antrena și galeria va cânta, fără nicio imixtiune”
DINAMO
Stoican și-a reziliat contractul cu Dinamo și are un mesaj ferm: „Va veni cu siguranță ziua când antrenorul va antrena și galeria va cânta, fără nicio imixtiune”

„Felicitări, Sebastian Spulber, pentru propaganda extraordinară pe care o faci fotbalului din România”

„Un sincer bravo din partea clubului Prosport Focșani pentru încăpățânarea pozitivă de a-și duce visul la îndeplinire, acela de a ajunge fotbalist profesionist! Felicitări, Sebastian Spulber, pentru propaganda extraordinară pe care o faci fotbalului din România!

Colegii de la Prosport îl felicită pe Sebastian Spulber pentru rezultatele obținute în campionatul Germaniei, Regiunea Berlin-Brandeburg”, a declarat profesorul Laurențiu Muscalu, fostul antrenor al puștiului, conform Vrancea 24

Germania ni l-a „suflat” și pe Karim Adeyemi

Născut la Munchen, din mamă româncă și tată nigerian, atacantul Karim Adeyemi (20 de ani), de la Red Bull Salzburg, face parte constant din lotul convocat de selecționerul Germaniei, Hansi Flick.

În 2020, Karim Adeyemi ar fi fost dispus să joace pentru România. El le-a spus jurnaliștilor germani că dacă nu ar fi convocat la prima reprezentativă a Germaniei ar fi fericit să joace pentru oricare dintre țările de origine ale părinților săi.

Nemții nu puteau rata însă un asemenea talent imens. Karim a câștigat CE de tineret cu naționala Germaniei U21, iar noul selecționer Hansi Flick i-a trimis telegrama după evoluțiile remarcabile din Champions League.

Karim Adeyemi a atras atenția marilor cluburi, în special, grație vitezei și dexterității în duelurile unu contra unu. Specialiștii susțin că puștiul este mai rapid decât Usain Bolt. Aleargă 30 de metri în doar 3,6 secunde.

Citește și alte știri de actualitate: 

Românul care s-a revoltat că nu a fost convocat de Edi Iordănescu la națională: „Pe mine nu mă vede nimeni. Acum îl înțeleg pe Ștefan Radu”

EXCLUSIV Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

Tavi Popescu se cere la națională » Își surclasează rivalii pe post: #1 la un parametru esențial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Martie 2022, 13:29

Spulber are nume de fotbalist...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează