FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1

Și-a schimbat discursul » Cristi Manea o dă la întors după eroarea de la Podgorica: "Am încercat să facem asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 09:21

Cristi Manea, 21 de ani, fundașul dreapta al naționalei și al CFR-ului, și-a nuanțat discursul după meciul câștigat de România în Muntenegru, 1-0. Dacă la finalul meciului de la Podgorica a declarat că nu știa că "tricolorii" trebuie să înscrie de două ori, Manea a revenit acum cu o declarație complet schimbată. 

  • Context: România avea nevoie de o victorie la 2 goluri în partida cu Muntenegru (1-0 final) pentru a fi în urna a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. Cristi Manea și Ciprian Deac, doi dintre "tricolori", au declarat la final că nimeni nu i-a înștiințat acest lucru. Detalii AICI.

"Nu vreau să vorbesc despre acea chestie. Cred că se exagerează foarte mult. Pentru că noi am dat tot ce am avut mai bun pe teren şi am încercat să înscriem mai mult.

Am vorbit cu Cosmin Contra pentru că ținem legătura și vreau să îi mulțumesc pentru că îmi dă încredere. Nu e ușor să faci asta cu un copil de 21 de ani", a declarat Manea, la TV Telekom Sport.

Vezi și: "Nu mai ai ce să cauți la națională" » Basarab Panduru, necruțător după scandalul de după Muntenegru - România 0-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  25 Noiembrie 2018, 10:32

Din declaratia lui Manea nu se vede ca o da la intors. In schimb se observa jalnica voastra incercare de-a o da la intors, gigistilor, fecesebeilor care impachetati peste.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează