FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 // FOTO Granada rumana » Cu cine au „rivalizat” fanii „tricolori” veniți la amical

FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 20:32

Fanii României s-au ținut de cuvânt și au venit în număr mare în tribunele Estadio Nuevo Los Carmenes, la înfruntarea dintre Spania U21 și România U21, scor 1-0. Au concurat cu juniorii trimiși de federația spaniolă să-i încurajeze pe iberici. 

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul GSP Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai tari informații din cantonamentul „tricolorilor”.

Agitația din jurul arenei Granadei a început cu puțin peste o oră înaintea jocului. Primii au sosit puștii din academii aflați în turnee în zonă. Espanyol, Levante, Elche, dar și alte cluburi mai mici de juniori și-au trimis micii fotbaliști să fie alături de „Furia Roja” la unul dintre ultimele teste înainte de Euro 2019. Grupați în tribune, puștii au venit cu steaguri și au cântat imnul național al Spaniei.

Și românii au fost la înălțime

Fanii „tricolorilor” au venit și ei grupați la stadion din toate colțurile Spaniei. Guadalajara, Alicante, Cadiz sau Elche au avut reprezentanți de seamă. Cu steaguri mari și îmbrăcați în tricoul naționalei, suporterii români s-au făcut auziți încă dinaintea meciului.

„Sigur nu vom pierde azi. Avem încredere în echipă. Va fi viitoarea Generație de Aur”, a spus unul dintre fani, sosit de la peste 400 de kilometri special pentru acest meci. Suporterii n-au stat grupați, au fost „împrăștiați” prin tot stadionul. Poate și de asta n-au reușit să le facă față tinerilor suporteri spanioli.

2.000 pentru România, restul iberici

În jur de 10.000 de fani au asistat la amicalul viitoarelor generații ale Spaniei și României. Dintre ei, 2.000 au fost români, restul spanioli. "Espana, Espana!" a fost refrenul care s-a auzit cel mai des pe parcursul meciului, cu voci subțiri, ușor de depistat motivul. Chiar dacă asistența a fost una mare ținând cont că e vorba despre un amical, unul al naționalelor U21, atmosfera a dat de gol faptul că miza lipsește și că a fost vorba doar de un test, fie el și între două echipe calificate la turneul final de la vară. 

Vezi și: 

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO + FOTO Granada, orașul influențelor arabe, al muzicii latino și al romanticilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  21 Martie 2019, 21:18
Postat de zorrozabal pe 21 Martie 2019, 21:11

"Granada romena"!Numai daca ar fi in ...Italia!Dar pentru ca este in Spania ar fi "Granada...***"!Si mai corect ar fi Granada de los rumanos!Y de los ***!

*** *** ***-***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  21 Martie 2019, 21:11

"Granada romena"!Numai daca ar fi in ...Italia!Dar pentru ca este in Spania ar fi "Granada...***"!Si mai corect ar fi Granada de los rumanos!Y de los ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează