FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // Basarab Panduru e categoric: „La schimbarea Pușcaș-Hagi s-a pierdut meciul” » Ce îi reproșează lui Contra

Ianis Hagi // FOTO: Cristi Preda
Ianis Hagi // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 22:03

Basarab Panduru a vorbit despre Suedia - România 2-1, din preliminariile EURO 2020, și a criticat decizia lui Cosmin Contra de a-l scoate pe George Pușcaș și de a-l introduce pe Ianis Hagi, în minutul 64.

„În minutul 45 este o schimbare inspirată. Iese Mitriţă și intră Keşeru, iar din momentul ăla arătăm bine și ne ducem peste adversari. Nu am înțeles înlocuirea lui Puşcaş cu Ianis, un mijlocaş. Nu pentru că iese un anumit jucător şi intră altul, ci pentru felul în care ai schimbat sistemul.

Iese Puşcaş şi intră Ianis Hagi. Din momentul ăla mi se pare că am pierdut jocul. Nu am mai avut putere și nu am mai pus presiune pe adversar. Cred că nu meritam rezultatul de egalitate.

Dacă rămâneam în 4-4-2 și continuam jocul ăla care mi s-a părut bun dintr-un anumit moment probabil că egalam. Jocul ăla era bun. Trebuia să jucăm de la început cu ei”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Clasament Grupa F

grupa f

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Cornel Dinu, atac frontal la Contra: „Lipsă de experiență și înțelegere a jocului” » Se ia de antrenamentele staff-ului: „Sunt de circ! E o rușine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
kyil
kyil  •  24 Martie 2019, 12:49

Contra gresit si primul 11 si a doua si a treia schimbare....Stanciu si Mitrita chiar sunt din alt film, ar fi fost bun un Ivan in stanga cu Man in dreapta, dar gurita dupa ce a dat gol a scos un atacant , s-a vazut ca a jucat la alibi... Eu chiar nu inteleg de ce jucam 4-2-3-1 se vede clar ca sistemul asta nu ne avantajeaza, Romania nu are aripi ca Olanda sau Spania sa puna presiune , la noi are merge un 4-4-2 sau un 3-5-2 , doar cu doi atacanti am facut cate ceva de-a lungul istoriei...

danbinci
danbinci  •  24 Martie 2019, 11:18

Nationala este facuta inca pe pile si relatii. Sa nu avem pretentii la sucese sportive, deoarece suntem inexistenti pe teren, si nu putem pune probleme in meciurile oficiale cam la nici o echipa. Bine ca mai castigam in amicale. Lool.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  24 Martie 2019, 08:44

Aoleo, suedezii au fost superiori clar, nimeni nu vorbeste de cele 2,3 mari ocazii uriase ratate de ei in repriza a 2-a, si acum o dam pe neinspiratia lui Contra. Lucrurile sunt destul de nasoale, daca Grecia sau Slovenia(sau alte echipe mai slab cotate) se califica la Euro, vom gazdui Euro 2020 in calitate de spectatori, pt ca nu vom prinde nici macar acel baraj in 4 echipe.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close