FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA - DINAMO

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // Victor Pițurcă, analiză punctuală a debutului „tricolorilor” » Ce spune despre Cosmin Contra, Ianis Hagi și Răzvan Marin

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2019 16:11

Victor Pițurcă a participat la meciul amical dintre legendele lui Dinamo și cele ale Stelei. Fostul selecționer a vorbit despre eșecul naționalei României în fața Suediei, scor 1-2. 

„Suedia este adversara noastră directă pentru locul secund. Păcat că am pierdut, după ce am marcat golul simțeam că putem să revenim în joc. I-am prins pe suedezi într-un moment nu foarte bun. Am simțit că le putem pune probleme mari. Am luat două goluri extrem de ușor.

Cosmin Contra a obținut rezultate foarte bune de când a venit. Au fost opțiunile lui, eu nu le comentez. El știe foarte bine toți jucătorii pe care i-a selecționat.

Răzvan Marin a alergat foarte mult. Nu cred că merită criticat pentru o singură execuție nereușită. Ianis Hagi a intrat foarte curajos. Era greu să se impună tutoși, e un nivel ridicat”, a declarat Pițurcă. 

„Din păcate Dinamo s-a obișnuit cu play-out-ul, nu e prima dată. Campionatul e mai sărac fără ei în lupta pentru titlu”

„Venirea lui Dan Petrescu face ca CFR Cluj să fie mai sigură de titlu. Are un lot omogen și o diferență consistentă față de urmăritoare”Victor Pițurcă

Vezi și: 

STEAUA - DINAMO, OLD-BOYS // Adrian Bumbescu, încurcat de conflictul CSA Steaua - FCSB: „Ah, despre meciul ăsta spui?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  24 Martie 2019, 23:31
Postat de kilimanjaro pe 24 Martie 2019, 19:02

Hagi a fost un jucator bun, dar departe de multe alte valori ale fotbalului romanesc, iar dupa ce s-a lasat a devenit un bisnitar al fotbalului, la el totul se reudce la pile, relatii, spaga si mita. Echipa lui e praf, fii-su un antitalent total in fotbal, nu stiu de ce-l mai chinuie cu sportul asta, iar academia lui o pepiniera de blatisti.

Baţi câmpii, la fel ca cei care apar sub tine, şi văd că ai şi admiratori !! Singurul care putea fi peste Hagi, dacă nu ar fi fost terminat de Arezanov şi dacă ar fi fost lăsar la Milan în 1980, pe 3 mil. dol.), a fost Ilie Balaci. Poate şi Liţă Dumitru, printre cei mai compleţi şi cei mai buni mijlocaşi ai Lumii în anii '70, dacă ar fi fost transferat în Vest. Hagi a jucat la Real Madrid şi Barcelona (cu gol de la 50 m pentru amândouă) şi numai ostilitatea grupurilor spaniole l-a făcut să le părăsească. În 1994, a fost cel mai bun, de departe şi ar fi primit şi Balonul de Aur dacă prindeam semifinala cu Brazilia sau finala cu Italia...După Maradona la Napoli, a scos din mocirlă o echipă, Galata, şi a fost divinizat de suporteri. Intră pe YouTube, vezi comentariile despre el şi apoi să-ţi dai cu părerea ! Restul sunt calomnii şi insulte pentru care ar trebui să plăteşti en-gros ! E grav că un om care a făcut şi face enorm pentru fotbalul românesc, riscându-şi averea, e "judecat" şi insultat de tot felul de Nimeni !!! Academia Hagi e unicat în România, admirată de britanici, Barca ori Ajax iar "blatiştii" lui sunt deja viitorul Naţionalei şi al fotbalului românesc...E adevărat că Ianis e ultramediatizat iar Gică exagerează ca tată dar asta nu înseamnă că nu e un jucător de viitor. Un transfer în Spania, indiferent de echipă, în care să joace, l-ar schimba mult în bine.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  24 Martie 2019, 19:06

Nu am vazut primele 30 de minute si inteleg ca Mitrita a fost cel mai slab de pe teren. Se poate pentru ca nu pot comenta ce nu am vazut. Totusi, jucatori precum Mitrita sau Ivan au anumite calitati proprii pe care daca nu incerci sa le exploatezi degeaba ii ai in teren. Asta tine de logica antrenorului, daca exista. La fel si cu Hagi, daca nu il asezi la mijloc si ceilalti nu au invatat partitura in functie de specificul jucatorului atunci, din nou, rzultatul de eficienta al jucatorului nu va fi la un nivel ridicat. M-au dezamagit Razvan Marin si Staciu, ultimul foarte tare caci a gresit cam tot ce a primit. Mi se pare prea multa aroganta din partea sa iar antrenorul este cel care trebuie sa aseze lucrurile intro matca fireasca. Si daca vom continua sa distrugem atacul adversarilor, fara sa construim, dupa o idee clara in acest sens, din nou ne vom lamenta pe aici. Ascultati-l pe Hagi senior si veti pricepe ca fotbalul trebuie gandit si asumat, altfel, cu actiuni doar distructive, nu vom abtine mai nimic.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  24 Martie 2019, 19:02

Hagi a fost un jucator bun, dar departe de multe alte valori ale fotbalului romanesc, iar dupa ce s-a lasat a devenit un bisnitar al fotbalului, la el totul se reudce la pile, relatii, spaga si mita. Echipa lui e praf, fii-su un antitalent total in fotbal, nu stiu de ce-l mai chinuie cu sportul asta, iar academia lui o pepiniera de blatisti.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează