FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Toți ochii sunt pe naționala U21. Ionel Dănciulescu, cuvinte mari: "Această echipă ne dă încredere"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 20:04

Ionel Dănciulescu îi laudă pe jucătorii din naționala U21. Vede această echipă a României drept cea mai mare realizare a fotbalului românesc din anul 2018. 

"Echipa U21 e una cu personalitate. E foarte bună și va mai crește. Sper să facă performanțe la EURO, chiar dacă nu va fi ușor. E o performanță că am ajuns acolo. Avem o națională cu mult talent, jucătorii evoluează la echipele lor și asta contează.

Viitorul lor depinde și de traseul de la EURO. Sunt mulți jucători interesanți la echipa asta națională. Îmi place mult Pușcaș, a crescut în Italia. Nu e titular la Palermo, dar la Benevento a fost un jucător important, a reușit să promoveze această echipă.

Sunt jucători talentați, Petre din Danemarca, Ianis, la fel și Nedelcearu care joacă în Rusia. Andrei Ivan, la fel, și el a avut evoluții tot mai bune, peste cele de la Craiova. E o națională care ne dă încredere", a zis Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport. 

"Tricolorii" mici se vor duela cu Anglia, Franța și Croația în grupa C de la EURO 2019

18 iunie
ROMÂNIA - Croația (ora 19:00, San Marino)
Anglia - Franța (ora 21:45, Cesena)

21 iunie
Anglia - ROMÂNIA (ora 19:00, Cesena)
Franța - Croația (ora 21:45, San Marino)

24 iunie: 
Croația – Anglia (ora 21:45, San Marino)
Franța – ROMÂNIA (ora 21:45, Cesena)

CITEȘTE ȘI: 

Remarcații lui Contra în 2018: "Două nume care m-au surprins plăcut" » Ce ar fi de făcut pentru calificare: "La unii e cazul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează