FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

ULTIMĂ ORĂ! S-a decis! Un om important lipsește la meciul cu Muntenegru! Cine este favorit să-i ia locul

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 09:31

Ciprian Tătărușanu s-a accidentat aseară și a ieșit încă din minutul 40 al meciului cu Chievo din a doua etapă din Serie A.

El a fost lovit de Meggiorini cu piciorul în cap în minutul 29, însă a continuat, deși părea comoționat.

10 minute mai târziu, imediat după o intervenție, a făcut semn că nu mai poate apăra. Potrivit presei italiene, el a fost transportat la spital pentru investigații.  

Goalkeeperul va absenta la meciul cu Muntenegru de pe 4 septembrie. Jucătorul nu va mai face deplasarea în România, ci va rămâne în Italia unde se va reface.

În această situație, Florin Niță ar putea completa lotul lui Christoph Daum, însă Silviu Lung jr. va fi cel mai probabil titular în meciul cu Muntenegru, de pe 4 septembrie, partidă ce contează pentru preliminariile Campionatului Mondial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
caminero
caminero  •  29 August 2016, 13:52
Postat de satyricon pe 29 August 2016, 11:01

Asta e chiar amuzant! :))) Dar ce ne facem ca majoritatea portarilor romani au probleme cu iesitul pe centrari. Nici Lung nu e o minunatie in privinta asta.

Pai sa-l convoace pe Lobont, sau sa il puna antrenor cu portarii la nationala. Macar ala stie sa iasa ca disperatu la centrari, chiar daca din cauza taliei mici este nevoit ca mai mult sa le boxeze. Dar macar da bine cu pumnu acolo ...

flintstone
flintstone  •  29 August 2016, 12:28
Postat de satyricon pe 29 August 2016, 11:01

Asta e chiar amuzant! :))) Dar ce ne facem ca majoritatea portarilor romani au probleme cu iesitul pe centrari. Nici Lung nu e o minunatie in privinta asta.

In mintea lui Tatarusanu se duc lupte grele la fiecare centrare pe care o vizioneaza la poarta sa "Uite ca vine mingea, cred ca ar trebui sa ies pe centrare, dar mai bine nu, mai aici stau putin. Valeu mama, ce ma fac ca vine cu vinteza, dar gata ce sa mai, chiar m-am hotarat, ies tare si o prind la intersectie! Dar stai putin, daca vine si mai tare ? Nu,nu, mai bine mai stau putin aici sa vad ce se intampla, insa vad ca sunt prea in fata, mai bine ies..inapoi, gata acum chiar ca m-am hotarat, ca mingea e langa mine, deci nu mai ies, dar vad ca am iesit, de ce am iesit ? Si uite-o cum se duce in poarta fara mine; acum pe cine sa dau vina, ca Moti de la Dinamo nu-i in teren, dar ma jur pe sfintele manusi ca la viitoarea centrare nu mai ies!"

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 August 2016, 11:32

sa speram ca asa vom putea scapa definitiv de el!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează