FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Un fost selecționer nu înțelege decizia lui Daum: "Acest jucător nu ar trebui să lipsească de la echipa națională"

Foto: Raed krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 19:44

Anghel Iordănescu, selecționerul care a calificat România la Campionatul European din 2016, a fost impresionat de prestația lui Denis Alibec în meciul cu Sporting, 0-0, și este de părere că atacantul nu ar trebui să lipsească de la echipa națională. 

Tehnicianul a adăugat însă că Alibec trebuie să fie mai responsabil, având în vedere faptul că este căpitanul FCSB-ului.

"În meciul cu Sporting, de fiecare dată când a pus piciorul pe minge a făcut diferența și a pus probleme adversarului. A jucat foarte bine la Lisabona și cred că nu ar trebui să lipsească de la echipa națională.

Alibec trebuie să înțeleagă că nu mai e un copil, trebuie să înțeleagă că e căpitanul Stelei și trebuie să priceapă că e un jucător foarte valoros. Trebuie să înțeleagă că e responsabil de tot ceea ce face", a spus Iordănescu la TV Dolce Sport.

Alibec nu a fost convocat de Christoph Daum pentru meciurile cu Armenia și Muntenegru din luna septembrie și nu a fost inclus nici măcar pe lista adițională a selecționerului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
arsenie_b
arsenie_b  •  16 August 2017, 22:28

Daum nu a facut poate o selectie grozava, dar sa ne amintim totusi de razvanel Lucescu cu al sau decar Florescu, sau de Piturca cu Cocis. Deci fiecare selectioner cu problemele lui la mansarda. Ideea este ca Daum a fost adus sa schimbe ceva, aveam asteptari mai mari de la un selectioner strain, ca de mediocrii penibili nu ducem lipsa. Puteam sa-l punem pe Cartu, pe Magiun Barbu, pe Ilie Stan, pe Stoichita.. poate faceau chiar mai multe puncte, cine stie?..

merace
merace  •  16 August 2017, 22:19

Daum trebuie sa aleaga un loc de cati jucatori? 20-25?! Din vreo suta care ar fi preferati de unul si altul, "specialisti" care totusi nu sunt ei selectioneri, dar le place sa se dea in presa ca in comedii de bâlci! :D

dani26uno
dani26uno  •  16 August 2017, 22:02

Hai bre tata puiu ca al naibii selectie faceai tu , il tineai pe andone rezerva si jucai cu grasul de rusescu care nu prindea echipa nicaieri

Vezi toate comentariile (21)
Comentează