FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

VIDEO EXCLUSIV Unde s-a rupt jocul de la Budapesta: „S-a văzut de la o poștă!”

România U21 a învins-o pe Ungaria U21, scor 2-1, în al doilea meci al „tricolorilor” mici la Campionatul European! Viorel Moldovan (48 de ani) a analizat cele mai importante momente ale jocului de la Budapesta. +43   FOTO
România U21 a învins-o pe Ungaria U21, scor 2-1, în al doilea meci al „tricolorilor” mici la Campionatul European! Viorel Moldovan (48 de ani) a analizat cele mai importante momente ale jocului de la Budapesta.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021 22:44 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 22:50

România U21 a învins-o pe Ungaria U21, scor 2-1, în al doilea meci al „tricolorilor” mici la Campionatul European! Viorel Moldovan (48 de ani) a analizat cele mai importante momente ale jocului de la Budapesta.

Toate detaliile despre Ungaria U21 - România U21 1-2, AICI

Fostul mare atacant al echipei naționale a intrat în direct la GSP Live și a spus, printre altele, că ar fi riscat mai devreme decât a făcut-o selecționerul Adrian Mutu. De asemenea, Moldovan e de părere că jocul s-a rupt din minutul 42, când Adrian Szoke a văzut al doilea cartonaș galben, iar maghiarii au rămas în inferioritate numerică.

Viorel Moldovan, după Ungaria U21 - România U21: „Aș fi riscat mai devreme în locul lui Mutu”

  • „E o victorie importantă, trebuia să câștigăm. Am jucat în superioritate o bună bucată din timp. Trebuia să deschidem scorul mai repede, prin acel penalty neacordat de arbitru, nu să fim conduși, ceea ce s-a întâmplat”
  • „Un arbitraj ciudat, nu știu ce a vrut centralul, probabil să compenseze roșul acordat lor, dar al doilea galben văzut de jucătorul maghiar a fost justificat. Cred că a fost fault și la Haruț, înaintea golului marcat de ei”
  • „Meciul a început echilibrat, cu câteva șuturi bune ale maghiarilor, o lovitură liberă scoasă de Vlad și niște replici ale noastre. După cartonașul roșu, chiar dacă ei au marcat în inferioritate, era clar că vom reveni, s-a văzut de la o poștă
  • „Dacă eram în locul lui Mutu, îl schimbam pe Marius Marin, pentru că avea galben, și aș fi riscat mai mult cu un jucător mai ofensiv. Putea Mutu să facă anumite modificări mai repede și să-și asume un risc mai pronunțat, eu așa aș fi făcut
  • „Ungaria a început foarte agresiv, nu întâmplător au luat acel roșu. Cu Olanda, nu știu dacă le vor face meciul mai ușor. Sunt copii, eu cred că și ungurii, la cât s-a investit acolo, au orgoliu”

Cele mai tari imagini din partida Ungaria - România 

+39 FOTO

Golul marcat de Alex Pașcanu:

Golul marcat de Alex Mățan:

Citește mai multe știri despre partida Ungaria U21 - România U21:

Gest stupid! Jucăm fără căpitan meciul decisiv de la Euro U21

Două gafe uriașe la Budapesta! România, dezavantajată clar de arbitraj: „O mizerie!”

Playtech: BOMBA din România care REVINE la TV, după ani de zile! E una dintre cele mai senzuale femei din România. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează