FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONAL ARENA

UPDATE Decopertarea gazonului de pe National Arena s-a încheiat

Noul gazon mai are de aşteptat pînă să fie montat
Noul gazon mai are de aşteptat pînă să fie montat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 15:09

UPDATE Oficialii trag tare. Astăzi echipele de muncitori au decopertat în întregime vechiul gazon de pe National Arena, după care au făcut verificarea de nivel cu ajutorul laserelor, descoperind că suprafaţa acoperită cu nisip e mai sus cu 3 cm, gazonul vechi fiind mai subtire.

După ce se va efectua reglajul necesar, se va trece la aplicarea noului gazon sosit astăzi din Olanda.

 

Primul dintre cele 24 de tiruri care transportă noul gazon de pe " Naţional Arena" a intrat în România.

Naţional Arena va avea un nou gazon. Primul tir a intrat în această dimineaţă în ţară, celălalte urmînd să sosească şi ele în cursul zilei de azi.

Deşi montarea gazonului ar trebui să înceapă cît mai repede, existînd riscul să se deterioreze dacă stă mai mult de 48 nepus, acest lucru nu este posibil din cauza faptului că decopertarea celui de pe Naţional Arena nu este completă. Aproximativ 20% din suprafaţa terenului de joc este încă acoperită cu vechiul gazon.

De decopertare se ocupă două firme, Romprest şi HIA Rom. Tot gazonul va fi descărcat la Rom Tatay din Şulea.

Reprezentanţii firmei Max Bogl au spus că "pînă vineri operaţiunea de instalare a noilor rulouri de gazon va fi finalizată".

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE LUCRĂRILE DE LA NAŢIONAL ARENA!

În urma inspecţiei realizate după dezastrul de la meciul cu Franţa, UEFA a stabilit într-un raport următoarele obiective pe care oficialii trebuie să le îndeplinească.

- instalarea noului gazon pînă pe 16 septembrie
- achiziţionarea unor surse suplimentare de lumină necesare gazonului
- anularea oricăror partide care ar afecta lucrările de modernizare necesare în primăvara lui 2012
- luarea în considerare a înlocuirii cu un alt gazon, în cazul în care obiectivele nu pot fi îndeplinite
- renovarea gazonului sub atentă supraveghere
- monitorizare intensă şi, în caz de nevoie, angajarea full time a unui staff specializat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
waingro
waingro  •  15 Septembrie 2011, 07:57

Nu mai stiu unde sa postez linkul , NIMENI nu spune NIMIC, in plus pe marele Blog al D lui Ioanitoaia am fost cenzurat , e INCREDIBIL ce se intampla in TARA asta .... noi discutam de un GAZON de fotbal, in timp ce ZDRENTELE si SCURSURILE SOCIETATI distrug toate raurile din TARA asta ( pentru a revitaliza economia romaneasca prin energie ECO , alta combinatie pt fonduri europene ) , TREBUIESC opriti cat mai repede pana nu e prea tarziu !!! macar in ceasul al 12 sper sa ne trezim ://www.youtube.com/watch?v=z5_GoCO0x60

zadkiel
zadkiel  •  14 Septembrie 2011, 17:55
Postat de demonyo pe 14 Septembrie 2011, 13:29

NEURONI RO INTELEG CE VOR ACESTA ESTE SUBIECTUL CARE VA SUPARA PE VOI IN TOTALITATE OARE CIND VOM INTELEGE CE INSEANA MUNCA SI RESPECT SAU MA.I BN ZIS CIND VETI INTELEGE SI VOI CE INSEAMNA DEMOCRATIE SI DREPTUL LA LIBERTATE.

Postacii de partid si ai lui Sandu&Dragomir nici macar nu au terminat BAC-ul! ! Deci pana la urma gazonul vechi a fost carat la groapa de gunoi de catre U Cluj! Ce cooperativa frate. Astia sunt agatati ciorchine de banul public. Din banii furati de la ne-salubritatea Bucurestiului se finanteaza U Cluj! Macar Paskany a facut ciordeli pe plan local la Cluj dar golanul asta de Walter fura din Capitala ca sa tina o echipa in Cluj!

messi1981
messi1981  •  14 Septembrie 2011, 17:09

mda interesant sa vedem acum cat dureaza pana il pune si cate comisioane se mai iau pe chestia asta ca asa se intampla in romania totul merge pe SPAGAA.Mie rusine sa zic ca sunt roman in strainatate pt ca suntem vazuti foarte prost in Europa.Hoti,cersetori,violatori si lista poate continua cum sa aiba europeni incredere in romani cand ei se gandesc numai cum sa pacaleasca lumea?? Jalnic.Cu ajutoru lu dumnezeu am reusit sa plec in Spania acum 5 ani de zile si am ramas acolo avand cetatinie spaniola acum dar cand vin la runde in romania si vad ce grozavi se mai intampla ma minunez.Si zic ca nici in 30 de ani nu vor ajunge romani sa fie la acelasi nivel de cultura si cunostinte cu europeni

Vezi toate comentariile (64)
Comentează