FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

EXCLUSIV / VIDEO Moment amuzant cu acționarul Rapidului în direct la GSP Live: „Doamne ferește! E singurul care îmi doresc să NU dea gol diseară”

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 11:44 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 12:16

Unul dintre acționarii Rapidului, Victor Angelescu, a afirmat, în direct la GSP Live, că nu-și dorește ca Albion Rrahmani (23 de ani), kosovarul din atacantul giuleștenilor, să marcheze în poarta naționalei României în partida de pe Arena Națională. 

  • România întâlnește de la 21:45 Kosovo, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2024. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1.
  • La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția

Naționala pregătită de Edi Iordănescu (45 de ani) întâlnește diseară, de la ora 21:45, reprezentativa kosovară, în etapa a 6-a din preliminariile EURO 2024. 

Albion Rrahmani, atacantul adus de Rapid în această vară din țara natală, de la FC Ballkani, în schimbul sumei de 600.000 de euro, a fost convocat de selecționerul Primoz Gliha pentru partidele cu Elveția (2-2) și România. În meciul cu elvețienii a fost rezervă neutilizată. 

Pierdere de ultimă oră! Un titular al „naționalei” s-a accidentat la antrenamentul oficial și nu va juca în meciul cu Kosovo
ROMÂNIA - KOSOVO
Pierdere de ultimă oră! Un titular al „naționalei” s-a accidentat la antrenamentul oficial și nu va juca în meciul cu Kosovo

Albion Rrahmani și-a început foarte bine aventura în România. Kosovarul a marcat 4 goluri în două partide de Superliga: două în FCU Craiova - Rapid 3-5 și două în Rapid - Dinamo 4-0. 

VIDEO. Victor Angelescu, acționarul Rapidului, nu vrea ca Albion Rrahmani să marcheze în România - Kosovo: „Doamne ferește!”

„Eu cred că naționala din Kosovo are jucători mai buni decât cei din Israel. Vorbim din punct de vedere al cotei și al echipei. Doamne ferește să dea Rrahmani două goluri! Sincer, e singurul meci în care nu-mi doresc să dea gol. 

Suntem toți români, hai să nu glumim. Da, e jucătorul nostru și îi dorim tot binele,dar mai puțin la acest meci. Sincer, îmi doresc foarte mult să bată România și nu vreau ca Rrahmani să dea gol. 

În rest, îmi doresc să marcheze în toate. Vreau să dea împotriva Elveției, împotriva Israelului. Îmi doresc foarte mult să câștigăm cu Kosovo și să mergem și noi la un turneu final. Și dacă am merge la un turneu final, nu cred că ne-am seta un obiectiv, să ajungem prin «sferturi» sau semifinale. 

Moment amuzant cu acționarul Rapidului în direct la GSP Live: „Doamne ferește! E singurul care îmi doresc să NU dea gol diseară”
Albion Rrahmani. Foto: Facebook @FC Rapid 1923

Măcar să participăm și noi la un turneu, să fim acolo chiar dacă mergem, nu ieșim din grupe sau facem doar un punct. 

Cred că trebuie să o luăm pas cu pas, nu să sărim direct că avem pretenții și vrem să jucăm «sferturi» de finală”, a declarat Victor Angelescu, la GSP Live. 

VIDEO. Victor Angelescu, despre cum l-a ochit Rapid pe Albion Rrahmani: „Atunci l-am observat”

Victor Angelescu a precizat că Rapidul l-a remarcat pe Albion Rrahmani în meciurile jucate de CFR Cluj cu FC Ballkani, în sezonul trecut, în grupele Conference League. 

„Aveam foarte mare încredere în Rrahmani, negociam de mult timp și ni-l doream foarte mult. Prima oară l-am văzut când a jucat cu CFR, iar după l-am tot urmărit. A ieșit golgeter în campionatul din Kosovo, a fost și chemat la echipa națională înainte să vină la noi. Era un atacant tânăr și care ni se părea foarte interesant. Am început negocierile cu clubul și l-am transferat. 

Îl observasem de când jucase cu CFR. Ei au procedat la fel în meciul direct, de aceea l-au luat pe Krasniqi (n.r. - Ermal). Noi am fost destul de concreți. Am negociat de la început, am oferit anumite sume, am vorbit cu jucătorul, l-am convins în legătură cu proiectul. 

Nu știu cine l-a mai dorit, dar noi l-am vrut cel mai mult. Nu cred că se pune problema să nu ne recuperăm acești bani, la cum arată Rrahmani în acest moment. În primul rând, l-am adus să ne ajute, pentru că aveam doar un atacant, chiar dacă Marko (n.r. - Dugandzic) a fost golgeterul campionatului și a jucat foarte bine și în acest început de sezon. 

După ce a plecat Kevin Luckassen, noi nu aveam decât un atacant. Bergodi ar fi putut să joace cu doi atacanți. Nu știu cum ar fi putut să-l scoată pe Rrahmani din echipă, după ce a dat 4 goluri într-o repriză și jumătate. Dar, în același timp, Dugandzic era golgeterul campionatului și e și acum”, a mai precizat acționarul rapidist. 

Citește și: 

Rapid îl transferă astăzi pe înlocuitorul lui Marko Dugandzic » La 16 ani juca în fața lui PSG, apoi a ajuns în La Liga

Reacția lui Viorel Moldovan, după ce a văzut declarațiile lui Edi Iordănescu: „Ce să fac? Să apar la televizor şi să mint?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
unurtr
unurtr  •  12 Septembrie 2023, 15:18

Momentan nu a demonstrat ceva excepțional Rrahmani. A jucat în 3 reprize, dintre care în 2 din ele nu a avut apărare în față, echipa adversă era în atac și avea nu culoare, ci direct autostrăzi unde să îți pună în valoare viteza, iar în singura unde a avut apărare în față (în prima repriză cu dinamo) nu a mișcat și a dat gol doar din penalty. Să îl vedem cu Oțelul unde va fi ca la Rovine.

alex03036
alex03036  •  12 Septembrie 2023, 14:44

eu ca patron de club , daca jucătorul meu ar juca pentru o altă națională as vrea sa marcheze si o suta de goluri cu condiția ca naționala României sa câștige! Așa acel jucător are expunere, capătă încredere si clubul meu are de câștigat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează