FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

Victor Becali nu s-a abținut, în ziua meciului România - Kosovo: „Să-l facem titular pe viață! Știți care e problema?”

Victor Becali / Captură „SportCast cu Sile”
Victor Becali / Captură „SportCast cu Sile”

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 17:20 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 17:41

Impresarul Victor Becali duce mai departe trendul anti-George Pușcaș cu o ironie la adresa atacantului de la Genoa. În ziua meciului România - Kosovo, agentul de jucători l-a luat peste picior pe fotbalistul de 24 ani, despre care spune că ar trebui „să fie titular pe viață la națională”.

„Eu zic ca pe George Pușcaș să îl facem titular pe viață! Să începem echipa națională cu George Pușcaș și să fie titular pe viață. Știți care e problema? După ce s-a întâmplat cu Israel, orice antrenor ar fi bulversat. 

Nu știi ce să faci. Nu e simplu. Nici nu ne apărăm, nici nu atacăm, nici noi nu știm ce facem. Și Edi, antrenorul, e dezamăgit de ceea ce se întâmplă. E bulversat. Ne lipsesc multe, e greu. Ne lipsesc jucători de calitate și cu personalitate”. 

Victor Becali nu s-a abținut, în ziua meciului România - Kosovo: „Să-l facem titular pe viață! Știți care e problema?”
George Pușcaș a fost principala țintă a criticilor după ultimul meci al naționalei / foto: GSP

Victor Becali, neiertător: „Vrem talie? Să-i aducem pe Ghiță și Moroșanu!”

Impresarul și-a continuat tirada:

„S-a dovedit că nu avem personalitate la meciul cu Israel. Au cam făcut ce au vrut cu noi. Norocul ne-a ținut să nu pierdem meciul. Ne lipsesc multe lucruri, e greu să le poți enumera pe toate pentru că sunt multe care ne lipsesc. 

Eu nu am o problemă cu George Pușcaș. (...) Pușcaș nu prea joacă acolo la ei (n.r. - la Genoa), ei vor să îl vândă. Dacă vrei talie, îl aducem pe luptătorul Ghiță și pe Moroșanu. Nu ne luptăm, jucăm fotbal”, a spus Victor Becali, potrivit Fanatik

Eu cred că noi nu mai suntem favoriți cu nimeni. Cu nicio echipă nu mai suntem favoriți. Kosovo e o echipă care are jucători, e o echipă mai agresivă, noi și la ei am avut noroc. Nu poți să mergi mereu la noroc, trebuie să jucăm fotbal.

- Victor Becali, agent

Și Cornel Dinu l-a ironizat pe George Pușcaș

Chiar dacă Edi Iordănescu l-a utilizat doar 30 de minute, George Pușcaș a fost una dintre principalele ținte ale oamenilor de fotbal după remiza cu Israel din preliminarii, 1-1. Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, n-a făcut excepție și l-a ironizat pe vârful celor de la Genoa.

Ratarea imensă din finalul partidei de sâmbătă cu Israel a fost „scânteia” care a declanșat un întreg curent anti-Pușcaș în fotbalul românesc. În stilul inconfundabil, Cornel Dinu a analizat prestația lui George Pușcaș, ironizând noul look afro al atacantului de 27 de ani.

„A fost o chestie de chiromanție (n.r. procedeu de prezicere a viitorului pe baza interpretării liniilor din palmă) pentru el. A fost introdus ca să joace și să salvăm toată situația, deși el nu joacă absolut nimic la Genoa de atâta timp. L-au băgat cu codițele de Ileana Cosânzeana ca în basm, să facă o minune.

A avut, într-adevăr, posibilitatea să facă o minune pe final, când a avut ocazia aceea. De fapt, singura noastră ocazie este în minutul 78, cea a lui Pușcaș. Îi vine mingea pe colțul de 6 metri și trage peste poartă.

Nu poți să faci nimic cu el dacă nu are și cureaua lată. Eventual, să-l aduci în fața porții și poate să nimerească vreo minge pe acolo”, a spus Cornel Dinu, conform sursei citate

VIDEO Edward Iordănescu și o concluzie dureroasă: „Factorul mental e principalul motiv pentru care nu reușim”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Emoții în tabăra kosovarilor » Portarul trecut pe la Manchester City nu a participat la antrenamentul oficial și este incert pentru meciul cu România

EXCLUSIV Impresarul „tricolorului” criticat de Viorel Moldovan iese la atac: „Să preia el naționala, dacă vrea să-l bage pe Rus!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
klaudiumosoiu
klaudiumosoiu  •  12 Septembrie 2023, 19:23

Cu un presedinte de federatie absolut superb :):):):), cu un instructor sportiv magnific la conducerea echipei nationale :):):)):)::)::)::):)):)) si cu jucatori de fotbal (NU fotbalisti) toti numai perle, diamante, briliante, etc :)):)):))::))::)) .... viitorul fotbalului romanesc tinde spre lumea a V-a a fotbalului mare. Deci ... luati aminte ... acum suntem in lumea a IV-a. TRAIASCA tovarasul zambarici burleanu.

ares2024
ares2024  •  12 Septembrie 2023, 19:17

Marele impresar și logica *** care a distrus fotbalul românesc !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  12 Septembrie 2023, 19:05

Daca era impresariat de *** de le firma lui Becali era bun la toate. Chiar nu mai avem loc *** Asta nu inseamna ca imi place cum joaca Puscas.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează