FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUTENEGRU 0-3

Pițurcă știe unde a greșit grav Edi Iordănescu + Ce crede că îl așteaptă pe selecționer: „Îi va fi greu să reziste”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 11:48 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 13:21

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, știe unde a greșit Edi Iordănescu în meciurile din Liga Națiunilor.

Pițurcă spune că selecționerul a schimbat prea mulți jucători în cele 4 meciuri și consideră că acesta va fi atacat chiar și de oamenii din FRF, după dezastrul cu Muntenegru, scor 0-3.

Atac dezlănțuit la Chiricheș: „Șmecherul ăsta ne-a păcălit pe toți! Lasă-te și lasă-ne!” + Pițurcă se pune scut în fața căpitanului
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
Atac dezlănțuit la Chiricheș: „Șmecherul ăsta ne-a păcălit pe toți! Lasă-te și lasă-ne!” + Pițurcă se pune scut în fața căpitanului

Victor Pițurcă știe unde a greșit Iordănescu

„Nu poți face experimente la echipa națională, să schimbi atât de mulți jucători de la un meci la altul”, a spus Victor Pițurcă, la Pro Arena.

Prezent în studio, Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale, și-a completat fostul antrenor: „Tot a schimbat câte 7 jucători. Nu mai pot exista automatisme, relații de joc. Chiricheș de ce a putut juca din 3 în 3 zile?”.

Ce îl așteaptă pe Iordănescu, în viziunea lui Pițurcă

Ulterior, Victor Pițurcă a declarat că Edi Iordănescu va fi supus unei presiuni imense după rezultatele din Liga Națiunilor. Acesta consideră că FRF a început deja să dea în selecționer, prin vocea lui Mihai Stoichiță.

„Lui Edi îi va fi greu să reziste în această presiune. Toți vor da vina pe el. Inclusiv cine credea în el foarte mult. În primul rând, Federația. Ați văzut ce au zis: «Să vorbească Edi»”, a subliniat Pițurcă, potrivit sursei menționate.

Fostul selecționer se referă la declarația lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, după înfrângerea cu Muntenegru. 

„Să vorbească Edi și apoi putem să vorbim și noi, nu? Nu trebuie să vorbească Edi prima oară? Să ne explice Edi!”, le-a spus Stoichiță reprezentanților presei, în momentul în care a coborât la vestiare alături de Răzvan Burleanu și Gabi Bodescu.

Edi Iordănescu nu vrea să plece după România - Muntenegru 0-3: „Trebuie să facem o analiză la rece”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Răducioiu și MM Stoica: „Demisia, Edi! Ne îndreptăm către un dezastru total” + „«Ungurul» se pare că știa”

Pițurcă l-a felicitat pe Boloni că refuzat naționala » Ce ar face dacă ar fi selecționer + Motivul pentru care a părăsit naționala în 2014: „Când am auzit asta, m-am decis să plec” Victor Pițurcă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dobrin
dobrin  •  15 Iunie 2022, 21:27

Edi Iordănescu a gresit grav cand a crezut ca e antrenor/selectioner.

brujo
brujo  •  15 Iunie 2022, 16:31

Chiriches a putut juca din 3 in 3 zile ca a jucat pentru ceilalti... :)))))

mihai.frincu88
mihai.frincu88  •  15 Iunie 2022, 15:50

Avand in vedere ca pe Radoi cu care jucam mult mai bine decat ce am vazut, am vrut sa-l inlocuim cu cineva mai bun, e clar ca Edi trebuie demis. Cu Edi jucam mult mai slab si decat cu Radoi, deci este o involutie

Vezi toate comentariile (8)
Comentează