FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA

VIDEO Alexandru Cicâldău șocat de accidentarea lui Ionuț Nedelcearu: „M-am speriat. Așteptam să ne spună doctorul ce are”

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2019 12:06

Alexandru Cicâldău a urmărit din cantonamentul reprezentativei de tineret meciul dintre Malta și România, scor 0-4, și spune că a avut mari emoții când a văzut accidentarea lui Ionuț Nedelcearu.


„Mă bucur că România a luat cele 3 puncte cu Malta. M-am speriat când am văzut accidentarea lui Nedelcearu. Așteptam să ne spună doctorul ce are. Sper să-și revină să ne putem baza pe el. Ar fi o mare pierdere pentru noi, a demonstrat-o în atâtea meciuri că e jucător important”, a declarat Cicâldău.

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani spune că așteaptă goluri de la George Pușcaș și la EURO 2019 pentru naționala mică, după ce cu Malta a reușit o dublă.

„Să sperăm că Pușcaș a păstrat goluri și pentru naționala mică. Mă bucur pentru el că a înscris cu Malta”, a adăugat Cicâldău.

„Am făcut ieri tot antrenamentul cu echipa. Mă bucur că mi-am revenit 100%” Alexandru Cicâldău

CELE 3 MECIURI ALE ROMÂNIEI LA EURO 2019

ROMÂNIA - Croația, 18 iunie, Serravalle (San Marino)
ROMÂNIA - Anglia, 21 iunie, Cesena (Italia)
ROMÂNIA - Franța, 24 iunie, Cesena (Italia)

Citește și:

MALTA - ROMÂNIA // FOTO Accidentare urâtă a lui Ionuț Nedelcearu! Fundașul a ajuns la spital și ar putea rata primul meci de la EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează