FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Mirel Rădoi, sărbătorit în cantonamentul din Spania » Discurs superb: „Nu regret nicio clipă că am rămas aici. Mereu va fi o plăcere să fiu cu voi”

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2019 00:58

Mirel Rădoi a împlinit vineri 38 de ani și a sărbătorit alături de jucătorii naționalei de tineret a României. 

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

Tinerii „tricolori” împreună cu staff-ul reprezentativei i-au pregătit lui Rădoi o surpriză. Selecționerul a fost vizibil emoționat de moment și a ținut un discurs pe măsură. 

„Sincer vă spun, chiar m-am gândit că aș fi putut să merg zilele astea în România, să îmi văd fratele. Dar nu regret nicio clipă că am rămas aici. Mereu va fi o plăcere să fiu alături de voi. Sunteți niște băieți deosebiți și sunt mândru că sunt antrenorul vostru!”,  au fost cuvintele lui Rădoi. 

Fratele lui Mirel Rădoi se recuperează după clipele de coșmar pe care le-a trăit în primele luni ale anului. Tentativa de sinucidere s-a soldat cu o comă, din care s-a trezit la începutul lunii martie. Din ultimele informații, în acest moment este într-o stare stabilă și poate interacționa cu cei din jur. 

Vezi și: 

Mirel Rădoi a împlinit astăzi 38 de ani! 3 întrebări esențiale pentru legenda Stelei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  23 Martie 2019, 06:54

La multi ani, Capitane !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează