FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

VIDEO Voluntarii sunt așteptați să se înscrie pentru EURO 2020 » 1.800 au aplicat deja

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 11:21

Diana Pirciu, manager FRF, a vorbit despre programul de voluntariat lansat de către FRF în vederea organizării Campionatului European 2020 și despre beneficiile pe care acesta le aduce celor care se înscriu.  

  • Doritorii se pot înscrie pe platforma volunteer.frf.ro, până pe 31 octombrie 2019, iar interviurile vor fi susținute la Complexul Studențesc Sportiv Tei.
  • EURO 2020 se va desfășura în perioada 12 iunie -12 iulie 2020, iar Arena Națională din București va găzdui patru meciuri, trei ale grupei C, pe 14, 18 și 22 iunie și o optime de finală pe 29 iunie.

Până acum avem aproximativ 1.800 de oameni înscriși, având nevoie de 1.000 de voluntari, însă, scopul este ca toată lumea să audă despre acest program de voluntariat și toată lumea să aibă ocazia să contribuie la construcția celui mai mare eveniment sportiv de anul viitor. Îi invităm să aplice și să ne cunoaștem. Sperăm că vom avea încă pe atât până la finalul lunii octombrie”, a spus Diana Pirciu, pentru GSP.ro. 

Ce înseamnă pentru voluntari: „Înseamnă experiențe noi, înseamnă să aduni experiențe de la oameni de la UEFA, să cunoști alți 999 de oameni, înseamnă un certificat de voluntariat acreditat de către UEFA și înseamnă participarea la cel mai mare eveniment sportiv și, de asemenea, mândria de a fi român și de a reprezenta România în cadrul EURO 2020 la București”.

Ce înseamnă pentru România organizarea EURO 2020: „Învățăm de la cei mai buni cum se face, UEFA fiind cel mai mare organizator de evenimente sportive din lume. Pentru noi faptul că o să avem această experiență înseamnă că putem să lăsăm o moștenire minunată în România, ca în 2021 să organizăm Campionatul European U21. Vom avea o bază de selecție. Eu sper ca voluntarii de anul viitor să fie angajați UEFA pentru 2021, pentru că UEFA ține cont de experiența de voluntariat pentru a angaja oameni”.

VEZI ȘI:

FEROE - ROMÂNIA // FOTO+VIDEO Vlad Chiricheș: „Nu vă așteptați să facem spectacol” + Ce spune despre o posibilă revenire la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Lovitură financiară pentru o echipă din Superliga! Primește un milion de euro după salvare
Superliga
Lovitură financiară pentru o echipă din Superliga! Primește un milion de euro după salvare
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Adrian Mititelu, audiat la DNA în „dosarul Coldea”! Zilele trecute scria: „O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA”
Liga 2
Adrian Mititelu, audiat la DNA în „dosarul Coldea”! Zilele trecute scria: „O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează