FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Viorel Moldovan explică de ce i-a luat banderola lui Gabi Iancu: "Am nevoie de lideri adevăraţi"

Gabriel Iancu
Gabriel Iancu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 22:02

Viorel Moldovan, tehnicianul naţionalei de tineret a României, a explicat de ce nu i-a mai dat banderola lui Gabi Iancu la amicalul cu Albania, scor 3-1.
"A fost bine, dar se poate şi mai bine. Am avut momente în care am suferit, pentru că am întîlnit o echipă bună, agresivă. Am dat dovadă de caracter şi de forţă mentală, reuşind să revenim după ce am fost egalaţi. E important pentru moral că am reuşit să cîştigăm acest joc. Faţă de jocul din Germania am avut şase jucători noi. M-au mulţumit şi mă bucur că avem soluţii.

Citeşte şi: Moldovan i-a luat banderola lui Gabi Iancu » Atacantul naţionalei U21 a răspuns cu un gol în poarta Albaniei!

Gabi Iancu n-a fost dezamăgit că nu a primit banderola. I-a prins bine. A avut o evoluţie bună şi a spart gheaţa. Nu e important cine e căpitanul, important e ca echipa să cîştige. Am nevoie de lideri adevăraţi, care să strîngă jucătorii în jurul lor. E foarte bine că el şi Mitriţă s-au supărat cînd i-am schimbat. Am fost nevoit, pentru că îmi doream să văd mai mulţi jucători", a spus Viorel Moldovan la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  09 Octombrie 2014, 09:41
Postat de redshow pe 09 Octombrie 2014, 00:03

Praful asta inca mai e "selectioner" dupa "MAREA RUSINE" ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Viorel Moldovan nu are nicio vina ca anumiti pusti "talentosi" asculta manele, fumeaza pe la colturi, zac in cluburi pana cand se revarsa zorii s.a.m.d. Va avea nevoie de ani de zile ca sa-i educe asa cum se cuvine, asta daca va reusi vreodata.

nesv1234
nesv1234  •  09 Octombrie 2014, 08:57
Postat de madskills pe 09 Octombrie 2014, 08:23

De aia am si zis ca nu e vreun geniu Iancu. Dar clar e peste medie. Si atunci ce faci, ii zici ca ai incredere in el si apoi ii iei banderola, in conditiile in care atunci cand a avut-o a evoluat foarte bine? Dupa ce ca toata presa loveste in el, la Steaua e sub presiune, la nationala i se ia banderola, cum vrei sa ramana pe linia de plutire? Putea sa fie mai diplomat Moldovan, sa nu iasa in presa cu asa ceva, asta era ideea. Si e valabil pentru orice tanar jucator, nu neaparat Iancu. De asta am zis mereu ca noi NU avem in tara antrenori SPECIALIZATI in munca cu tinerii jucatori, mai ales la nivel pedagogic

Clar, e nevoie de mai mult simt pedagogic, cel putin pentru varsta lor insa pentru problema cu banderola cred ca Moldovan a fost intrebat punctual de reporter. Oricum, e prea mult sa vorbim de vreun dezechilibru declansat de aceasta decizie. In fond putem fi pozitivi, asta ar putea sa-l si motiveze si responsabilizeze, nu neaparat sa-l demoralizeze. Daca e sa fiu rau pot sa spun ca in Centrul Vechi Iancu pare chiar foarte motivat:))

daccian
daccian  •  09 Octombrie 2014, 08:27

Singura intrebare e : de ce i-ai dat-o? Era clar ca un asemenea claun petrecaret nu poate fi capitanul nimanui si cu fiecare secunda care trecea pana sa iti dai si tu seama de asta, iti mai scadea un punct din testul IQ.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează