GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PARIORI

Veste mare pentru pariorii amendați de ONJN! Primul om căruia i-a fost admisă contestația de Judecătoria Sectorului 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 13:12

Judecătoria Sectorului 1 i-a dat o lovitură Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Azi a admis contestația unui parior amendat pentru că ar fi jucat bani pe site-urile interzise în perioada 10-30 septembrie.

Avocatul Cuculis Adrian Călin a anunțat acest lucru pe pagina sa de Facebook:

"Tocmai am dat vestea că, în premieră, judecătoria sectorului 1 a dat o palmă ONJN și i-a aparat pe pariorii Online - O anuntasem de mult pe doamna Odeta Nestor "sef" prin Oficiul National de Jocuri de Noroc in timp ce eram intr-o dezbatere publica la TVR, ca urmeaza vremuri grele si ar trebui sa sa opreasca si sa nu mai amendeze oamenii care nu aveau nici o vina, cu sume intre 5000 si 10000 de lei si in loc de amenda sa le trimita avertisemente.

Nu a inteles si imi aduc aminte ca imi spunea ca nu trebuie sa ii dau instructiuni cum sa-si faca treaba. Foarte bine, doamna Odeta, poate veti asculta totusi de judeactori si o sa explicati Curtii de Conturi cheltuielile de judecata la care veti fi obligati sa le platiti pe viitor, fiindca aici este doar inceputul, dar sunt mii de procese verbale in toata tara contestate ce vor lua acelasi drum.

Tip solutie: Admite in parte plîngerea
Solutia pe scurt: Admite în parte plîngerea. Dispune înlocuirea sancţiunii amenzii în sumă de 5000 lei cu sancţiunea avertismentului. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la judecătoria sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică.
Document: Hotarâre 87/2016 12.01.2016". 

54.000 
de pariori ar fi fost pe listele ONJN cu probleme! 

5.000 de lei
e valoarea amenzii pe care aceștia o puteau primi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1110870288931312
Burlacu Andrei  •  20 Ianuarie 2016, 17:54

Totuși dl avocat *** pt ca în speța de fata instanta a înlocuit sancțiunea amenzii cu cea a avertismentul iar pe cale de consecință nu va acorda compensație pt cheltuieli de judecata ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabrinho13
gabrinho13  •  20 Ianuarie 2016, 16:19

Odeta la brutarie!

fangigi
fangigi  •  20 Ianuarie 2016, 13:28

*** Odeta asta de a ajuns SEF de agentie nationala, sa ne spuna si noua! Ca sigur e un smecher politic gen dragnea, ponta, sau macar un aghiotant de-al lor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează