GSP.RO  »  ESPORTS  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Iașiul găzduiește la vară Campionatul Mondial de Esports » Peste 700 de jucători luptă pentru cel mai mare premiu din istorie

Campionatul Mondial de Esports din 2023 va avea loc la Iași
Campionatul Mondial de Esports din 2023 va avea loc la Iași

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 15:59 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 17:01

Între 24 august și 4 septembrie, la Iași va avea loc Campionatul Mondial de Esports, care va reuni cei mai buni jucători din lume la șase jocuri extrem de populare: CS:GO, Dota 2, eFootball, Tekken, Mobile Legends și PUBG Mobile.

Peste 700 de jucători de esports vor veni la Iași în august, unde vor participa la Campionatul Mondial al jocurilor video. Concurenții, care provin din peste 120 de țări, se vor înfrunta în 6 jocuri: Counter Strike: Global Offensive, Dota 2, eFootball, Tekken, Mobile Legends și PUBG Mobile.

Mititelu prevede nașterea unei FORȚE în Liga 1: „Am informații din interior. Se anunță puternici de la anul!”
ASCENSIUNE
Mititelu prevede nașterea unei FORȚE în Liga 1: „Am informații din interior. Se anunță puternici de la anul!”

Iașiul găzduiește la vară Campionatul Mondial de Esports

Premiile totale se ridică la 500.000 de euro, cel mai mare fond de premiere din istoria Campionatelor Mondiale din Esports.

Organizatorii estimează că peste 30 de milioane de oameni vor urmări transmisiunile de la Iași, în timp ce 20.000 de oameni sunt așteptați la fața locului.

Campionatul Mondial de Esports va avea loc în cadrul Digital Throne, un festival de 10 zile prin care Iașiul dorește să devină „o capitală globală a sportului digital, artei, educației și divertismentului”.

Campionatul Mondial de Esports va avea loc în România

„Am reușit să aducem această competiție de prestigiu și să transformăm Iașiul în Capitala internațională a Esports, fapt care ne face să fim foarte mândri.

Este o reconfirmare din partea organizațiilor internaționale a faptului că Iașiul este un pol digital important pe harta lumii, fapt subliniat și de dezvoltarea în acest oraș a din ce în ce mai multe business-uri de prestigiu internaționale, cât și a numeroase branduri locale cu o amprentă internațională puternică”, a tranmis Daniel Juravle, viceprimar al Municipiului Iași.

Mai multe știri de actualitate: 

Strizu îl ironizează iar pe MM: „Eram mai important decât e el ca manager” » Cum influența arbitrii în culise: „Viața începea la 4 dimineață. Gigel zicea: «Să fie cu destrăbălare!»”

El e noul „principal” din SuperLiga: „Dacă nu eu, atunci cine?” » A semnat până în 2025 și a condus primul antrenament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează