GSP.RO  »  ESPORTS  »  PES

VIDEO Schimbare imensă în ESports: PES dispare! Cum se va numi noul joc, care va fi gratuit pentru toată lumea

PES devine eFootball
PES devine eFootball

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 15:36 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 15:48

Seria de jocuri de fotbal Pro Evolution Soccer, cunoscută popular drept PES, va trece prin schimbări majore. Începând din această toamnă, jocul se va numi „eFootball”.

PES, principalul rival pentru franciza FIFA și unul dintre cele mai populare jocuri de sport, trece printr-o rebranduire majoră. Konami, producătorul japonez al jocului, l-a redenumit „eFootball”, iar jocul va deveni complet gratuit pe toate platformele!

A început eSports Summit Bucharest 2021 » Se fac eforturi ca sporturile electronice să fie recunoscute oficial în România
eSports Summit
A început eSports Summit Bucharest 2021 » Se fac eforturi ca sporturile electronice să fie recunoscute oficial în România

PES devine eFootball! Noul joc al celor de la Konami, gratuit pe toate platformele

În plus, jocul va exista din toamnă doar în format digital, pe absolut toate platformele: PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC, urmând să apară versiunile pentru mobil, aferente sistemelor iOS și Android.

Seitaro Kimura, producătorul seriei de jocuri, a explicat pentru IGN că nu vor mai exista jocuri noi în fiecare an, ci update-uri gratuite pentru jocul de bază, care vor apărea înainte de fiecare sezon.

9 cluburi la început pentru eFootball

Potrivit IGN, în versunea incipientă a jocului vor putea fi jucate doar meciuri demonstrative și vor exista doar 9 cluburi pe care jucătorii le vor putea alege.

Alte moduri ale jocului vor fi disponibile pentru achiziționare, sub formă de DLC (conținut descărcabil), în funcție de dorințele fiecărui jucător.

În momentul de față nu se știe câte echipe vor fi adăugate în joc. Detalii despre gameplay și modurile online vor fi comunicate spre finalul lunii august.

Mai multe știri din ESports:

A început eSports Summit Bucharest 2021 » Programul complet al zilei

După EURO, Arena Națională va găzdui un alt eveniment uriaș internațional: buget de peste 40 de milioane de dolari!

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (1)
robdin2007
robdin2007  •  21 Iulie 2021, 15:57

Mama ce breaking news.. Mulțumim pentru informația asta cruciala, presa din afara e ocupata cu JO, ce amarati

Vezi toate comentariile (1)
Comentează