GSP.RO  »  FOTBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Discurs-manifest al lui Ionuț Voicu: „În România nu am simțit respect. Am ajuns să întrebăm mereu de salariu”

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2020 11:50

Ionuț Voicu (35 de ani), fotbalist cu peste 200 de meciuri în Liga 1, a vorbit la GSP Live despre una dintre probleme cu care fotbaliștii din România se confruntă frecvent: neplata salariilor! 

Cel mai recent caz al salariilor neplătite s-a petrecut la Dinamo, unde suporterii au fost cei care au strâns bani și au plătit jucătorilor sumele restante. Căpitanul Rapidului, Ionuț Voicu, a detaliat această problemă și vine cu o propunere pentru rezolvarea ei. 

„Florin Prunea este cel mai bun președinte cu care am lucrat eu. Știe foarte bine ce înseamnă un vestiar. Am avut președinți de club care m-au dezamăgit, mincinoși. Te păcălesc cu zâmbetul pe buze și se uită în ochii tăi. Am ajuns la fotbal să întrebăm de fiecare data despre salariu. Noi mergem la serviciu, chiar dacă primim mai mulți bani decât un om normal, la noi cariera se termina la 32-35 de ani, depinde. De aici încolo suntem pierduți. Sunt mulți fotbaliști care au intrat în depresie, au pierdut tot. Te trezești după ce se termină fotbalul că nu știi încotro s-o iei, tu nu știi să faci nimic, practic. Știi să mergi la antrenament, ești un robot. 

După ce se termină viața de fotbalist este foarte greu. În România am ajuns de fiecare dată să întrebăm de salariu, e o obsesie pentru mulți fotbaliști. Mi se pare normal să se facă un fond de salariu. Ai un buget de un milion de euro și din ăsta să fie stabilit un buget pentru salariul jucătorilor. Să fie depuși undeva, de unde jucătorul să își primească salariul lunar pe o anumită dată. Poate că daca acest lucru s-ar întâmpla, în Romania ar fi nivelul mult mai ridicat. Eu nu am simțit respect în România, din acest punct de vedere”, a spus Voicu la GSP Live. 

Poli Iași, Rapid București, FC Brașov, CS Mioveni, Gaz Metan Mediaș și FC Vaslui sunt cluburile la care a evoluat Ionuț Voicu de-a lungul carierei.

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Farsa pe care i-au făcut-o colegii din vestiar lui Mateiu, de la CS U Craiova: „Da, într-adevăr, e un Logan pe drumul către Poiana care arde”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează