GSP.RO  »  FOTBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Poveștile lui Ionuț Voicu despre Răzvan Lucescu: „Pasă Pantilimon, gol Voicu, 1-0 pentru Timișoara. Crăciun fericit!”

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2020 12:51

Fundașul Rapidului, Ionuț Voicu (35 de ani), a fost prezent în studioul Gazetei Sporturilor și a rememorat mai multe întâmplări amuzante care l-au avut în prim-plan pe Răzvan Lucescu (51 de ani), actualul tehnician de la Al Hilal.

Voicu spune că Lucescu jr., unul dintre cei mai în formă antrenori români din prezent, este antrenorul care i-a marcat cel mai mult cariera de fotbalist. Răzvan Lucescu a avut două mandate de antrenor la FC Brașov, avându-l de fiecare dată în echipă și pe Ionuț Voicu. 

„Un antrenor foarte bun, îți prezenta adversarul într-un mod foarte profesionist. Avea o fișă cu fiecare jucător în parte. Dacă mă trezea la ora 4 dimineața și mă întreba schema 4 din antrenamentul 5, o știam. M-a surprins foarte plăcut pe o greșeala de-ale mele. O lecție pe care mi-a dat-o în avion, când veneam din cantonament din Elveția. 

Eram tânăr, un pic mai rebel atunci. Ascultam muzică la laptop, în avion, și era un domn în spatele meu. L-am întrebat de două-trei ori dacă îl deranjez, dar a zis mereu că nu. Stewardesa s-a dus direct la Răzvan și m-a spus, apoi el a venit la mine, mi-a dat căștile lui și mi-a spus: «Data viitoare să îți cumperi căști, ai 100 de euro amendă». După m-a iertat de bani, am făcut un lucru bun la antrenament și m-a iertat. Mi-am luat căști de atunci” 

Lucescu jr. l-a lăsat pe bancă pentru că nu a fost atent la antrenament 

Voicu a mai povestit un alt episod cu Lucescu în prim-plan, în care antrenorul l-a pedepsit.

„Era foarte strict. Am avut un sfert de finală în Cupa României, cu CFR Cluj, și înainte de meciul ăla trebuia să fiu titular. În toate meciurile din cantonament am fost titular. Am venit la antrenament, iar el ne explica ceva și eu nu am fost atent. M-a întrebat: «Ionuț, ce am spus?» Eu nu am știut așa că nu m-a mai băgat să joc. Pentru că nu am fost atent la un detaliu pe care el mi-l spunea. Am pierdut meciul și după meci mi-a spus ca eu sunt singurul vinovat pentru că am pierdut. Știe foarte bine să te motiveze” .

Lucescu l-a ironizat după un autogol 

Lucescu nu l-a lăsat pe Voicu să-și uite greșelile. Jucătorul și-a amintit de un mesaj primit de la Răzvan.

„Înainte de sărbători am avut un meci cu Poli Timișoara. A degajat Pantilimon, în spatele meu era Gigel Bucur și eu știam că are viteză foarte mare. Am zis să o dau cu pieptul la Stelea, dar Stelea ieșise deja pe 11 metri și mi-am dat autogol. Înainte de Crăciun, mi-a trimis Răzvan un mesaj: «Pasă Pantilimon, gol Voicu, 1-0 pentru Timișoara. Crăciun fericit!» Apoi m-a sunat și mi-a spus că este o glumă” 

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Farsa pe care i-au făcut-o colegii din vestiar lui Mateiu, de la CS U Craiova: „Da, într-adevăr, e un Logan pe drumul către Poiana care arde”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează