GSP.RO  »  GSP LIVE  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO Cum și-a găsit Daniel Ghiță mașina în parcare: „Au încercat să mă intimideze. Nu mi-e frică, o viață am!”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 17:11

În direct la GSP Live, Daniel Ghiță a făcut o dezvăluire șocantă legată de presiunile la care ar fi supus de când s-a implicat în activități civice. În ultimii ani, kickboxerul a protestat împotriva desfrișărilor ilegale și s-a implicat în diferite cazuri sociale. 

VEZI AICI DEZVĂLUIREA ȘOCANTĂ FĂCUTĂ DE GHIȚĂ


Unul dintre aceste cazuri a fost sprijinirea sătenilor din Nadeș, județul Arad, în lupta lor împotriva unor falși moștenitori care au primit 8472 de hectare pe baza unor acte false.

În 2017, Înalta Curte de Casație și Justiție le-a dat dreptate celor care au contestat moștenirea, însă cazul i-a produs neplăceri campionului din kickboxing. 

Ghiță a povestit în direct: 

„Un sat din Arad a fost retrocedat unei familii de grofi care au venit peste noapte și au zis că sunt proprietari. 8472 de hectare. S-a dovedit că actele lor sunt false. 

  • Reporter: Au fost presiuni asupra ta să termini cu activitatea civică?
  • Ghiță: Da, da! Da, am lăsat copilul acasă. Am venit de la Arad și am avut de trei ori într-o săptămână pană la mașină. Cuie în roți. Până atunci, nu am avut nicio problemă de genul ăsta. 
  • Reporter: Ți-e teamă că ai putea suferi de pe urma activității tale civile?
  • Ghiță: O viață am. Nu mă nasc de două ori”. 

În 2015, Daniel Ghiță a luat decizia controversată de a se înscrie în Partidul România Unită, unde a condus „Patrula lui Vlad Țepes”, o formațiune pe care media a descris-o drept „paramilitară”.

În direct, la GSP Live, Ghiță a dezvăluit că a ieșit din politică după doar câteva luni, după ce a simțit că a fost „folosit și mințit” de oamenii din conducerea PRU. 

Sportivul a continuat, însă, să se implice în activități civice, precum cazul sătenilor din Nadeș. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
10216519881022776
Zamfira Dumitru Dorel  •  10 Aprilie 2019, 07:57

Nu mai bine ramaneai tu in Olanda? Te-ai intors in timp frate .....

george1111
george1111  •  10 Aprilie 2019, 00:15

Bravo lui ptr ca s-a implicat in mizeria incerata de *** aia ,Felicitari .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

280197842934638
Stefan Ion  •  09 Aprilie 2019, 22:19

stefan ion 09.04.2019 22.22 Daniel Ghita esti un mare sportiv cu care ne mandrim si esti un brav si loial cetatean al Romaniei si pentru asta te iubim. Nu te lasa intimidat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează