GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Orac, amuzat, în direct: „I-am dat o palmă sănătoasă lui Narcis Răducan la pauză”. Cum a răspuns actualul analist Digi Sport

Narcis Răducan a contrazis în parte afirmațiile lui Orac.
Narcis Răducan a contrazis în parte afirmațiile lui Orac.

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2020 13:00 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 13:58

Costel Orac, legendarul jucător al lui Dinamo din anii ’80, a povestit în direct la GSP Live un episod încordat cu unul dintre cei mai talentați jucători pe care i-a antrenat după retragerea din cariera de jucător: Narcis Răducan. 

  • Costel Orac a antrenor Unirea Focșani la începutul anilor 90 și, la recomandarea unui antrenor din club, l-a adus la prima echipă pe tânărul Narcis Răducan, mijlocașul care avea să câștige ulterior trei titluri cu Steaua.  
  • După plecarea lui Orac la Selena Bacău, Răducan a fost transferat și el la echipa finanțată de Dumitru Sechelariu la cererea fostului antrenor.  

În direct la GSP Live, Orac a povestit un moment tensionat între cei doi petrecut la meciul de Divizia B dintre Unirea Focșani, fosta echipă a celor doi, și Selena Bacău:  

VIDEO Costel Orac povestește la GSP Live cum l-a pălmuit pe Narcis Răducan: 

„Cu Narcis am avut una. După ce l-am luat la Bacău, am jucam la Focșani, era meciul foarte important. La pauză, 1-0 pentru Focșani. Narcis jucase foarte prost. M-am luat puțin de el, am țipat la el ca lumea. Mi-a zis: “Domn profesor, eu nu pot să joc contra fostei mele echipe. Îmi cam tremură piciorul”. I-am spus: “Auzi, mă, dar nu ți-a tremurat mâna când ai semnat contractul și ai văzut câți bani ai luat?”. Și când i-am dat o palmă sănătoasă…Nu l-am scos din teren, dar i-am zis: „Dă-i drumu’! Vezi să-ți revii în a doua!”. Și-a revenit, dar am făcut doar 1-1”.  

Narcis Răducan s-a amuzat când a aflat despre povestea spusă în direct de fostul său antrenor, însă a susținut că este exagerată: „E adevărat în parte. M-a certat tare la pauză, dar exclus să mă lovească. Orac nu lovea jucatorii. Îl respect foarte mult, m-a debutat la Focșani. Am avut 30 de antrenori, dar el e în top 3. Probabil a rămas în minte că s-a luat de mine. Iar explicația mea nu a fost că-mi tremura piciorul. Pur și simplu voiam să demonstrez mai mult și pierdeam mingile încercând să driblez. Sunt mai tânăr cu 20 ani, am memoria mai bună”.

Citește și: 

EXCLUSIV Povestea răscolitoare a lui Viorel Turcu, campion în România cu 3 echipe » I-au fost amputate ambele picioare: „Trei săptămâni n-am vrut să mănânc” + cum l-a ajutat Gigi Becali

EXCLUSIV Secretul sfâșietor al fotbalistului de la Steaua și Dinamo care și-a pierdut soția și picioarele: „Din cauza condițiilor din spitale, mi-a murit fetița la o lună”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
badie
badie  •  03 Septembrie 2020, 16:57
Postat de Piramidon Quijote pe 03 Septembrie 2020, 15:07

Aceeași batoză duduie mai inteligent decât elucubrațiile prostului ăstuia ...

Parerea ta. A mea, e ca e unul dintre cei mai competenti oameni din fotbal, proaspat devenit jurnalist.

107991897552266
Piramidon Quijote  •  03 Septembrie 2020, 15:07
Postat de badie pe 03 Septembrie 2020, 14:25

Un analist conteaza ce zice, nu cum arata.

Aceeași batoză duduie mai inteligent decât elucubrațiile prostului ăstuia ...

badie
badie  •  03 Septembrie 2020, 14:25
Postat de Piramidon Quijote pe 03 Septembrie 2020, 13:57

Când te uiți la dantura analistei Narcisa , parcă vezi o batoză la lucru într-un câmp de rapiță ...

Un analist conteaza ce zice, nu cum arata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează