GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  ANIVERSARE CORNEL DINU

Cu drag, pentru Mister! » Mesajele speciale ale lui Negoiță, Adrian Năstase, Ștefan Bănică sau Gică Popescu la aniversarea lui Cornel Dinu

Articol de - Publicat joi, 02 august 2018 17:38

Cornel Dinu a împlinit astăzi 70 de ani, iar Gazeta Sporturilor i-a dedicat lui "Mister" o ediție specială de 19 pagini. 

Numeroși oameni politici sau de sport i-au transmis, prin intermediul Gazetei, câteva mesaje speciale cu ocazia împlinirii a 70 de ani omului care se identifică cu Dinamo. 

"Îi port un respect deosebit. Am admirat întotdeauna la el că iubește fotbalul, că l-a jucat, l-a condus și l-a respectat! Când a fost la națională mi-a dat și el banderola, la fel cum a făcut și nea Mircea Lucescu. Pe mine antrenorii dinamoviști m-au propus căpitan la echipa națională! Mereu am avut un raport excelent cu dânsul, sper să aibă sănătate, să se poată bucura de nepoți și de fotbal în continuare. La mulți ani, nea Cornel! Te îmbrățișez!"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

"70 de ani de Dinamo nu aveau cum să fie sărbătoriți altfel decât prin aniversarea în oglindă a lui Cornel Dinu. Nu cred că este o coincidență că dânsul este de o vârstă cu Dinamo, deoarece el întrupează perfect spiritul alb-roșu. Distins, educat, acid uneori, Cornel Dinu este un gentleman al fotbalului într-o eră în care aceste două cuvinte se întâlnesc rar. De-a lungul timpului, toti cei ce au stat pe banca lui Dinamo au fost alintați cu titulatura Mister, el este însă singurul care o merită pe deplin"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Am multe amintiri foarte plăcute din perioada când jucam la Dinamo împreuna. A fost și în Franța la mine la jubileu, invitat de onoare împreună cu Mircea Lucescu. La retragerea mea, au stat o săptămână în Franța și au jucat în selecționata prietenilor mei. M-a onorat venirea lor acolo. Sunt amintiri plăcute pe care n-am cum să le uit. Am împărțit atâtea lucruri plăcute alături de Cornel. Pe atunci Dinamo era Dinamo adevărat. Ani mulți fericiți, să-i dea Dumnezeu multă sănătate că în rest le are pe toate"
Ion Pârcălab, fost atacant Dinamo

"Îi doresc multă sănătate pentru că asta este cel mai important. Să rămână la fel de viguros, inspirat în declarații și expunerile legate de fotbal așa cum a fost și până acum. Eu sunt onorat că mă număr printre cei care îi pot da un mesaj lui Cornel Dinu pentru că este unul dintre cele mai mari produse ale fotbalului românesc"
Gică Popescu, fost căpitan Barcelona

"Ne cunoaștem de 50 de ani și sper să ne mai întâlnim încă 50 de acum înainte! La mulți ani cu multă sănătate! Cornel e generația mea, am mai jucat cu el și fotbal, miuțe, avem multe amintiri. Venea la tenis, ne întâlneam și la restaurantul Berlin sau la Mon Jardin din Dorobanți. Dinu e un Nea Vanea al sportului de performanță. O enciclopedie de sport, nu doar de fotbal"
Ilie Năstase, primul număr 1 ATP

"Reprezintă Dinamo, istoria și prezentul clubului. Sper să aibă în continuare un rol extraordinar în revenirea clubului în cupele europene. Așa cum îl știm pe Cornel Dinu, are energia necesară pentru a face astfel de lucruri. L-am admirat încă din facultate și după aceea ne-am întâlnit de multe ori și am discutat despre fotbal și nu numai. Îi transmit cu bucurie la mulți ani și multă sănătate"
Adrian Năstase, fost prim-ministru

"Pentru întreaga suflare dinamovistă este o zi specială. Îi urez domnului Dinu un sincer La mulți ani, multă sănătate și să reușim noi, cei de astăzi, ca încet-încet să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor și realizărilor marelui Cornel Dinu"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

"La mulți ani și multă sănătate! Vreau să îi mulțumesc lui Mister pentru tot ce a făcut pentru mine. A crezut în mine când nimeni nu credea. A fost primul care m-a pus căpitan la Dinamo, chiar de ziua mea, pe 6 decembrie, într-un meci de acasă, cu Craiova. A fost al doilea tată pentru mine și familia mea. Mister știe la ce mă refer!"
Ionel Dănciulescu, director general Dinamo

"Multă sănătate pentru un simbol al fotbalului românesc,un exemplu de dăruire și atitudine pentru toți fotbaliștii tineri! La mulți ani, Mister!"
Daniel Pancu, atacant Academia Rapid

"Mă bucur că un mare jucător, un mare antrenor și un mare om cum este Cornel Dinu mi-a împărtășit o prietenie solidă de la vârsta mea de 19 ani și a lui de 17 ani. M-a ajutat în viața mea sportivă și îi doresc mulți ani fericiți de aici înainte, să participe la fel de activ în viața fotbalistică și nu numai"
Dumitru Dumitriu, fost antrenor Steaua

"Pentru mine, Mister este unul dintre jucătorii-legendă ai clubului Dinamo, care a fost și este mai mult decât un jucător de fotbal. Are verb, are ironie, știința jocului, a fost căpitanul și antrenorul echipei Dinamo, căpitan și antrenor al "naționalei", Secretar de Stat în Ministerul Sporturilor. Și, nu în ultimul rând, are un fin simț al umorului. În 2004, Dinamo juca pe celebrul Old Trafford, "Teatrul Viselor", la Manchester United acasă, cu sir Alex Ferguson pe bancă, iar eu, dinamovist fiind, am fost împreună cu echipa la acel meci. La antrenamentul de dimineață, am fost cu Mister pe stadion, amândoi fumam, pe el nu l-au lăsat să intre pe gazon, iar eu am intrat, probabil crezând paznicii de acolo că sunt vreo mare vedetă accidentată a echipei Dinamo, care voia să inspecteze gazonul, lucru pe care l-am și făcut cu Mister în spatele gardului, râzând copios. 70 de ani e o vârstă rotundă, pe care nu o arăți, așa că, Mister, îți doresc să fii sănătos, ironic, tare în gură, să te bucuri de viață și de prieteni!"
Ștefan Bănică, actor și cântăreț

"Îl îmbrățișez și îi doresc multă sănătate unui om care a trecut prin foarte, foarte multe! A fost mereu cerebral, un lider și o emblemă a fotbalului românesc. Un om care putea să facă și mult rău cu afirmațiile sale mult prea tăioase, dar pentru Loți Boloni a fost mereu un exemplu. A antrenat la Târgu Mureș după niște probleme avute la București pentru că bunul meu prieten, domnul Valentin, îl aprecia foarte mult. Nici eu n-am avut nimic împotriva să preia ASA, ba chiar l-am ajutat puțin să vină. La un moment dat, într-un meci ASA-Dinamo, Mureș conducea și Cornel s-a ridicat de pe bancă și s-a dus spre banca dinamovistă, strigând diverse cuvinte în ungurește. A fost foarte hazliu!"
Ladislau Boloni, antrenor Antwerp

CITEȘTE ȘI:

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează