Comentarii (8)
gigimarga2
gigimarga2  •  16 Iulie 2022, 19:07

Singurul jucator de fotbal de nivel inalt care s-a prins care este problema reala a fotbalistului roman. Referitor la ce spunea un antevorbitor de Lobont ,da , are dreptate cu amendamentul ca sunt putini are au capacitate de sinteza a propriei lor cariere. De asta nici nu reusesc sa aiba performanta in mod constant. Ascultati discursul lui Chivu si poate va revine speranta ca mai putem avea antrenori la inalt nivel. Cat priveste solutia problemei detectate de Popescu, ea exista e simpla dar e prea grea pentru Stoichița si mai ales Burleanu

ricco
ricco  •  16 Iulie 2022, 18:39

NU poti sa joci "cu curaj" cind tu stii ca la antrenamente 'o freci'... Asta e motivul ca la meciurile TARI Internationale, de club sau inter-tari, ai nostri intra pe teren TIMORATI si joaca precum Niste AMATORI... Va ofer un exemplu: Fotbalistii de la FCSB se milogesc de antrenori sa le permita sa se antreneze fara 'aparatori', iar antrenorii LE PERMIT SA FACA ACEST LUCRU... Rezultatul ???... Fiindu-le teama ca se pot accidenta, meciurile de antrenament NU au intensitatea care se impune unor Profesionisti adevarati... Cu alte cuvinte, la antrenamente fotbalistii romani PACALESC fotbalul... Problema e ca in meciurile cu adversari SERIOSI, NU mai poti pacali pe nimeni... ASTA E MOTIVUL PT. CARE FOTBALUL ROMANESC E IN CADERE LIBERA...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Iulie 2022, 13:19

...de accord cu polistul 68 ...GP nu a reusit in nicio afacere ...de ce da sfaturi ?...ce l califica pe el ?

lulu
lulu  •  16 Iulie 2022, 13:15

Iară da cu bata-n baltă. Am luat 5-7 goluri cu echipă antrenată de un fost jucător care a făcut performanță, numele lui e Lobonț Ai auzit Gică de el?Ar fi bine să te mai oprești din sfaturi,devii ridicol,toate afacerile tale s-au dus de râpă, dar tu te consideri un înțelept.Daca tăceai,filozof ramaneai.

polistul68
polistul68  •  16 Iulie 2022, 12:20

Nationala noastra...aia buna, din 94...s.a aparat si a contrqatacat...si avean jucatori TITULARI in Spania, Germani, Franta, Italia...cand am.jucat ofensiv am luat 4 parca, de Elvetia....dar acum ceri sa jucam ofensiv, sa tinem mingea...cine o sa tina ? Jucatori slab pregatiti fizic ? POPESCU E IMPLICAT la Academia lui Hagi...ce jucator care sa confirme in meciuri grele a produs Academia ? Auxim doar idei, sugestii, sfaturi...dar daca nici ei, cei doi "mari" ai fostbalului romanesc, Hagi si Popescu, nu produc nimic, la ce sa ne asteptam ? Spune.ca antrenorii sunt de vina, ca provin de la juniori, ca nu au idee despre marea performanta...ok, Hagi are academie, Popescu a avut qcademie si e implicat la Viitorul, Dumitrescu, Moldovan, Galca,Mihali, Lacatus, Sabau,Panduru, Munteanu, au fost sau sunt antrenori..ce jucatori au scos ? Ce plus au adus ei fotbalului romanesc, din calitate de antrenori ? Daca ei nu au reusit, la cine sa avem asteptari ? Sa ne arata Gh Popescu cum se face..sa scoata el 2.jicstori care sa joqce in campionate piternice, care sa faca nationala romaniei sa joqce ofensize, sa domine adversarul, erc....da ty dl Popescu, apoi poti sq dai lectii.

balotelli
balotelli  •  16 Iulie 2022, 12:15

"Le tremură chiloții". Despre asta citim zilnic pe Gsp. Despre chiloți. Apropo' de expresie: mi-ați cenzurat azi-noapte numele "***". De ce? Vă tremură chiloții când auziți de el?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supermamaliga_1
supermamaliga_1  •  16 Iulie 2022, 12:13

Gică, de ce nu te faci antrenor să nu mai tremure chiloții?

ralffy_mr
ralffy_mr  •  16 Iulie 2022, 11:57

Corectati titlul, ...ilor

Comentează