GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO Gică Popescu, anunț ferm în noul podcast GSP: „Nu mai candidez la președinția FRF! Nu vreau să fiu veșnicul candidat”

Gică Popescu, la „Profu' de Sport”
Gică Popescu, la „Profu' de Sport”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2022 12:56 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 15:26

Gică Popescu (54 de ani) a făcut un anunț ferm în cadrul primei ediții a podcastului „Profu' de Sport”, un nou proiect marca GSP: „Nu mai candidez la președinția FRF”. 

Fostul mare fotbalist, în prezent președinte la Farul Constanța și consilier pe teme sportive al premierului Nicolae Ciucă, a candidat la președinția Federației Române de Fotbal în 2005, când a obținut 35% dintre voturi. Cu 65% dintre preferințe de partea sa, Mircea Sandu a câștigat respectivul scrutin.

Ulterior, în 2010, Popescu nu s-a înscris în cursă, iar în 2014, când era privit drept mare favorit, a fost arestat cu o zi înaintea alegerilor la finalul cărora Răzvan Burleanu a fost desemnat președinte.

Întrebat în cadrul podcastului „Profu' de Sport” dacă va mai candida vreodată la această funcție, „Baciul” a răspuns negativ.

Gică Popescu, la podcastul „Profu' de Sport”: „Nu mai candidez la președinția FRF”

- Gică, ai declarat răspicat că nu vrei să mai candidezi. Dacă nu vei putea ajunge acolo să schimbi chiar tu, cum crezi că se vor schimba lucrurile?
- Păi, n-am încercat de două ori? De câte ori să încerc? Să fiu veșnicul candidat la funcția de președinte? Am încercat o dată cu Mircea Sandu, a doua oară n-am mai apucat să candidez pentru că au fost anunțate din pripă alegerile, a venit apoi 2014, n-am putut să candidez atunci și ce fac, toată viața să fiu veșnicul candidat? Le am și eu pe ale mele...

- Unii ar putea spune că e o fugă de responsabilitate. 
- Păi, doar n-o să fiu toată viața candidat la funcția de președinte. Am și eu proiectele mele. Crede-mă, cel mai important lucru este viața mea și a familiei mele. Am vrut de 3 ori să candidez. Nu s-a putut, nu s-a vrut, nu știu. Dar nu m-am dat la o parte. Am zis hai, hai, hai! Aveam atunci o superechipă, în 2014. Aveam o supermotivație.

- Și-acum nu mai sunt nici echipa, nici motivația, nici dorința de a te implica. 
- Nu, la nivel de președinte al Federației, nu.

Răzvan Burleanu este președintele Federației din 2014. În acest an a fost ales în unanimitate, neavând contracandidat, pentru al treilea său mandat la șefia FRF.

Citește și: 

Gică Popescu a rememorat cum și-a anunțat copiii că merge la închisoare: „Cel mai greu moment din povestea zilei fatidice”

Best 11 » Cei mai buni fotbaliști și antrenorul numărul 1 alături de care a lucrat Gică Popescu: „Mamă, m-a luat din prima...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dandana
dandana  •  15 Iulie 2022, 20:46

Asta înseamnă generația de aur. Când ai nevoie te refuză. Nu avem ce sa facem, asta este

costeltudor
costeltudor  •  15 Iulie 2022, 19:40

Trandafirasule , ce zici , e normal ca un individ care *** unor fotbaliști , sa candideze la funcția de președinte a FRF ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  15 Iulie 2022, 17:53

Nu are dreptul prin statutul FRF

Vezi toate comentariile (6)
Comentează