GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  MECI CARITABIL

Uniți pentru Mihai » Neșu a apărut în public înaintea meciului caritabil dintre Steaua 2006 și Steaua ‘86

Înconjurat de prieteni, Mihai luptă în continuare
Înconjurat de prieteni, Mihai luptă în continuare

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2016 00:00

În sala de conferinţe a unui hotel din preajma stadionului Ghencea, Mihai și-a făcut simţită prezenţa. E foarte slab, dar zâmbetul i se citește pe chip.

A intrat în încăpere optimist și i-a salutat pe toţi cei prezenţi cu un “Hristos a înviat!” Alături de Neșu au fost prezenţi Lovin, Rădoi, Ogăraru, Protasov, Ienei, Duckadam și Belodedici.

Toţi s-au unit pentru Mihai, iar Oleg Protasov, tehnicianul care l-a pregătit pe fostul fundaș stânga la Steaua, l-a strâns în braţe îndelung. Steaua 2006 și Steaua '86 vor juca astăzi, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă, un meci demonstrativ pentru a strânge banii necesari tratamentului pe care Mihai trebuie să-l continue pentru ca starea lui să nu se înrăutăţească.

Este pentru prima oară când fostul fotbalist al Stelei acceptă ajutor din partea oamenilor. După 5 ani de luptă cu boala, timp în care i-a ajutat și pe alţii, resursele sale au început să scadă. Mai mult, Neșu are și o rată în Olanda, lucru pe care nu l-a spus niciodată public.

Tratamentul pe care fostul fotbalist trebuie să îl urmeze este extrem de costisitor: 180.000 de euro pe an și poate fi urmat doar în Statele Unite, în San Diego. Pe parcursul conferinţei s-au proiectat imagini cu Mihăiţă într-o atmosferă foarte destinsă.

Una dintre secvenţe a redat o intrare dură a lui Neșu și reacţia fundașului: “the ball”, spre arbitru! Cei prezenţi au zâmbit. “Am atâţia prieteni că uneori mă satur de ei!. Câteodată, dacă mă cert cu unul, apare altul. Și tot așa”, a glumit Mihai.

Apoi a continuat: “Am primit o lecţie în viaţă, nu se poate să trăiești fără prieteni, fără oameni care să te iubească”. Mihai a fost întrebat și ce crede despre fulgerătoarea dispariţie a lui Patrick Ekeng.

“Nu putem compara ce mi s-a întâmplat mie cu ce a păţit el. E foarte trist. Eu am primit oxigen la 15 minute. A fost voia lui Dumnezeu și n-ar trebui să blamăm pe nimeni”, a explicat Neșu gesticulând cu mâinile. Toţi banii care se vor strânge din vânzarea biletelor vor ajunge la Mihai Neșu.

Partida se va desfășura la Sala Polivalentă din București și va începe la ora 19:00. Tichetele pot fi găsite la Sala Polivalentă, începând cu ora 13:00, și au preţuri între 25 și 75 de lei.

”Cea mai frumoasă amintire a carierei? Meciul cu Standard Liege, când am ajuns în Liga Campionilor”
MIHAI NEȘU, fost fundaș Steaua și Utrecht

CONTURILE ÎN CARE POT FI FĂCUTE DONAŢII PENTRU MIHAI NEȘU:

  • LEI: RO73BTRLRONCRT00A5705702
  • EURO: RO58BTRLEURCRT00A5705702
  • USD: RO28BTRLUSDCRT00A5705701

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
819602521427859
Stancu Florin  •  09 Mai 2016, 14:37

Respekt Mihai Nesu, multa sanatate si sa te faci bine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează