GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Fost internațional român, mărturie șocantă în direct: „Am fost contactat să o las mai moale în meciul de a doua zi. O doamnă venită din România mi-a spus: «În camera de hotel te așteaptă ceva»…”

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 11:34 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 13:03

Fostul internațional român George Florescu (38 de ani) a povestit în direct la GSP Live un moment șocant din cariera sa: în seara de dinaintea unui meci foarte important jucat în străinătate, a fost contactat de o persoană venită special din România pentru a-i propune să aranjeze partida!

La 38 de ani, George Florescu încă mai joacă fotbal și antrenează la Sănătatea Cluj, în Liga 3. După o carieră în care a jucat în Moldova (Sheriff Tiraspol), Rusia (Torpedo Moscova, Dinamo Moscova și Alania Vladikavkaz), Danemarca (Mydtjylland) și Ucraina (Arsenal Kiev), fostul mijlocaș de echipă națională a avut ultima experiență în străinătate, în Cipru. 

Fostul portar al Rapidului stabilit de 24 de ani în Qatar, despre controversele Mondialului: „Ce vrei? Să umbli în bikini pe stradă?” +„Pe soacră-mea a luat-o ambulanța aici”
REPORTAJ
Fostul portar al Rapidului stabilit de 24 de ani în Qatar, despre controversele Mondialului: „Ce vrei? Să umbli în bikini pe stradă?” +„Pe soacră-mea a luat-o ambulanța aici”

VEZI AICI POVESTEA LUI GEORGE FLORESCU DE LA GSP LIVE

În ianuarie 2016, Florescu semna cu Omonia Nicosia, al doilea cel mai titrat club din istoria fotbalului cipriot. Campioana era la acel moment rivala din capitală, APOEL Nicosia, echipă care câștigase ultimele trei campionate și care, în 2012, ajunsese în mod incredibil până în sferturile de finală ale Champions League, unde a fost eliminată de Real Madrid.

11 meciuriși un gol are George Florescu pentru echipa națională a României în mandatele lui Răzvan Lucescu și Victor Pițurcă

În perioada petrecută în Cipru, George Florescu a jucat în cinci derbyuri dintre APOEL Nicosia și Omonia Nicosia, toate pierdute de echipa românului. Înainte de unul dintre aceste meciuri, Florescu a avut parte, însă, de o experiență uluitoare:

„Am o poveste pe care pot să o spun. Eram în Cipru, la Omonia Nicosia și cineva de la echipa adversă, marea rivala APOEL Nicosia, m-a contactat pentru un aranjament. A fost extrem de ciudat. 

Cei de la echipa adversă au sunat pe cineva din România care a venit în Cipru, s-a cazat în hotelul în care eu eram cazat în cantonament cu echipa de club și m-a contactat”. 

Pretextul întâlnirii: o pretinsă ofertă

Pretextul sub care femeia venită din România l-a contactat pe Florescu a fost o prezumtivă ofertă pe care o avea pentru fotbalistul în vârstă de 32 de ani. În timpul discuției, persoana și-a dezvăluit adevărata intenție: 

„Inițial, mi-a zis că ar avea o ofertă pentru mine și dacă putem să ne vedem. Era ceva în regulă, venea cineva cu o ofertă, trebuia să vedem dacă putem să negociem. Mi-a zis apoi că sunt doar niște discuții, că nu e o ofertă clară, dar m-a întrebat dacă aș fi dispus a doua zi, la meci, să o las mai moale. 

Am zis: „Îmi pare rău, dar să nu mai veniți niciodată la mine cu genul ăsta de lucruri”. M-am ridicat și am plecat. Pe urmă m-a sunat în camera de hotel și mi-a zis: «Vezi că în camera nu știu care te așteaptă ceva!». I-am zis atunci: «În viața vieții tale să nu mă mai suni! Pe niciun număr. Nici pe mobil, nici la hotel, nici nicăieri». 

Florescu susține că această a fost singura dată în carieră în care a fost contactat pentru a blătui un meci. „Asta m-a șocat și pe mine, că a venit cineva din România. Vă dați seama ce sistem au?! M-a luat pe ocolite cumva. Asta a fost singura experiență, dar niciodată n-am făcut parte din așa ceva și niciodată nu o să fac parte din așa ceva. Aici nu mai e deja vorba doar de integritate, ci și de credință”.

CITEȘTE ȘI: 

Fostul „decar” al naționalei, mărturie incredibilă la GSP Live: „Mi s-au făcut perfuzii și în România. Metoda era interzisă”

Acord amețitor! Cristiano Ronaldo poate câștiga o jumătate de miliard în Arabia Saudită!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
Jumygool
Jumygool  •  13 Martie 2023, 21:25

Interesant este ca pe toti ii apună dezvăluirile dupa ani buni de la presupusele fapte, si cand vorbesc o iau pe ocolite si nu oferă nume si fapte clare. E clar ca avea nevoie de publicitate.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  11 Martie 2023, 11:20
Postat de bobonzy pe 01 Decembrie 2022, 06:05

Avea nevoie de atentie si DIVA asta...in afara de 'nea Piti n a auzit nimeni de el ca fotbalist....auzi,a fost DIVA de el cautat sa tranteasca un meci...meciurile se trantesc cu oameni valorosi nu cu UMPLUTURI.

Serios bro?Eu cred ca oricare din jucatori poate tranti un meci daca vrea.E de ajuns sa intri fundas central intr-un meci prin min 60 si sa te dai putin mai la o parte si uite golul..

bobonzy
bobonzy  •  01 Decembrie 2022, 06:05

Avea nevoie de atentie si DIVA asta...in afara de 'nea Piti n a auzit nimeni de el ca fotbalist....auzi,a fost DIVA de el cautat sa tranteasca un meci...meciurile se trantesc cu oameni valorosi nu cu UMPLUTURI.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează