GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  URUGUAY

Gest impresionant al fanilor lui Leeds pentru Marcelo Bielsa » Englezii au călătorit 11.000 de km pentru a-i face un cadou inedit

Marcelo Bielsa
Foto: Imago
Marcelo Bielsa Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 19:57 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 20:20

Mai mulți fani ai lui Leeds United au călătorit la Montevideo pentru a-l susține pe fostul manager al echipei favorite, Marcelo Bielsa (68 de ani), la meciul Uruguayului contra Braziliei din campania de calificări a Campionatului Mondial din 2026. În grupul de fani s-a aflat și Simon Rix (46 de ani), membru al trupei de rock Kaiser Chiefs, originară din Leeds.

Marcelo Bielsa este în continuare iubit de fanii lui Leeds United, echipă pe care „El Loco” a reușit să o promoveze în Premier League în 2020, după 16 ani de absență. Bielsa a preluat echipa din Yorkshire în vara lui 2018 și a reușit promovarea în al doilea sezon. 

Ultimatum de la Becali: „Dacă nu începe echipa cu el, gata!”
FCSB
Ultimatum de la Becali: „Dacă nu începe echipa cu el, gata!”

În prima stagiune în Premier League, Bielsa a reușit să claseze echipa pe locul 9. A urmat apoi o clasare pe locul 17, iar în februarie 2022 Bielsa a fost demis de către conducerea lui Leeds. Echipa avea să retrogradeze la finele acelui sezon, terminând pe locul 19. 

Marcelo Bielsa a primit o găleată din partea fanilor lui Leeds

Marcelo Bielsa a primit cadou o găleată din partea fanilor lui Leeds, antrenorul argentinian fiind celebru pentru faptul că se așeza pe o găleată la marginea terenului și dădea indicații jucătorilor.

„El Loco” nu a mai folosit o găleată pentru a se așeza de când era antrenorul echipei de pe Elland Road, iar The Sun susține că Bielsa a fost „cu adevărat încântat” de gestul fanilor, care au călătorit 11.000 de km pentru a-i oferi cadoul și a-l susține la meciul contra Braziliei. 

Marcelo Bielsa a preluat naționala Uruguayului pe data de 15 mai a acestui an și a reușit să o învingă marți noapte pe Brazilia, echipă care nu mai pierduse cu Uruguay de 22 de ani. 

Marcelo Bielsa a mai fost selecționerul lui Chile și al Argentinei, iar la nivel de club „El Loco” a antrenat pe Newell's Old Boys, Atlas, America, Velez Sarsfield, Espanyol, Athletic Bilbao, Marseille, Lazio și Lille. 

Vezi și alte știri:

Ce se întâmplă cu Israel - România » UEFA a luat azi decizia cu privire la meciul decisiv pentru calificare
ISRAEL - ROMÂNIA
Ce se întâmplă cu Israel - România » UEFA a luat azi decizia cu privire la meciul decisiv pentru calificare
Adi Popa, despre războiul CSA Steaua vs. FCSB: „Nea Gigi e foarte smart, nu degeaba a făcut atâția bani. Ideea e indusă cu forța”
STEAUA vs. FCSB
Adi Popa, despre războiul CSA Steaua vs. FCSB: „Nea Gigi e foarte smart, nu degeaba a făcut atâția bani. Ideea e indusă cu forța”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mr90
mr90  •  21 Octombrie 2023, 10:19

Fain gest. Pacat ca Bielsa nu zimbeste in acea fotografie.

ionelvancea74
ionelvancea74  •  20 Octombrie 2023, 13:13

Frumos!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează