INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Focar în echipa Poloniei: încă doi jucători pozitivi înainte de partida cu Anglia. Lewa, out o lună!

Focar la Polonia! Încă doi jucători pozitivi înainte de partida cu Anglia
Focar la Polonia! Încă doi jucători pozitivi înainte de partida cu Anglia

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2021 12:05 / Actualizat marti, 30 martie 2021 18:36

Krychowiak și Piatkowski s-au infectat cu Covid-19 după ce Skorupski și Klich fuseseră deja excluși din lot Poloniei, punând în pericol disputarea partidei cu Anglia, de pe Wembley.

Polonia nu știe dacă va putea evolua mâine, pe "Wembley", contra liderului grupei. Focarul de la selecționata pregătită de Paulo Sousa se extinde, după ce încă doi jucători au avut teste pozitive la Covid-19. Ofițerul de presă Jakub Kwiatkowski a confirmat că Grzegorz Krychowiak și Kamil Piątkowski s-au infectat, după ce săptămâna trecută ieșiseră din lot, din același motiv, mijlocașul Mateusz Klich și portarul Łukasz Skorupski, fiind scoși pe rând din calcule cu Ungaria și Andorra.

Lipsește și Lewandowski

„Krychowiak se află în faza de vindecare și am întrebat la UEFA dacă poate fi admis pe lista celor apți”, anunță Kwiatkowski, pe contul de Twitter al naționalei. Mijlocașul lui Lokomotiv Moscova a bifat ambele partide din preliminarii, în vreme ce stoperul lui Raków a contat doar duminică, fiind integralist. Polonezii, aflați la egalitate cu maghiarii pe locul secund de baraj, l-au mai pierdut pe golgeterul Robert Lewandowski, accidentat la genunchiul drept cu Andorra, în care a dat "dubla", și va sta pe bară minimum patru săptămîni.

Polonia e grav afectată de al treilea val pandemic, doborând recordurile de infectare și a înăsprit restricțiile începând de astăzi, închizând creșele, școlile pregătitoare, saloanele de frumusețe și majoritatea magazinelor neesențiale.

VIDEO Sergiu Hanca a vorbit cu președintele Poloniei

Citește mai multe știri din fotbal internațional:

Aguero va avea statuie! Unde va ajunge + Cine e favorit să-l înlocuiască la Manchester City

Revin fanii luna viitoare! O semifinală a Cupei, eveniment pilot pe Wembley

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
forumeer_47
forumeer_47  •  30 Martie 2021, 19:01

Vv

Vezi toate comentariile (1)
Comentează