GSP.RO  »  SPORTURI  »  ALTELE

VIDEO Cătălin Preda, lider în proba de sărituri de la înălțime a Campionatului European de la Roma » Trei runde rămase până la final

Cătălin Preda // foto: Imago Images
Cătălin Preda // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 14:51 / Actualizat vineri, 19 august 2022 15:06

Românul Cătălin-Petru Preda (31 de ani) a câștigat prima rundă a probei de sărituri de la înălțime de la Campionatul European din Roma. Alt român, Constantin Popovici (33 de ani), este al treilea în clasamentul intermediar. Competiția are un total de 4 runde, ultimele fiind programate sâmbătă.

Joi seara, Cătălin Preda a obținut cel mai bun punctaj în prima rundă a probei de sărituri de la înălțime de la Europenele din Roma, în care s-au înscris 19 sportivi.

A început căutarea pentru înlocuitorul lui Papp! Universitatea Craiova a ofertat căpitanul unei rivale: „Nu poate pleca pe o asemenea sumă”
CSU CRAIOVA
A început căutarea pentru înlocuitorul lui Papp! Universitatea Craiova a ofertat căpitanul unei rivale: „Nu poate pleca pe o asemenea sumă”

Cătălin Preda, lider în clasamentul intermediar la proba de sărituri de la înălțime de la Campionatul European

Săritura românului de pe platforma situată la 27 de metri înălțime a fost recompensată de juriu cu un punctaj de 82,6, 1,4 puncte peste francezul Gary Hunt. Al treilea loc a fost ocupat de alt român, Constantin Popovici, cu 75,6 puncte.

Runda a doua de sărituri este programată în această seară, de la ora 19:15, iar rundele 3 și 4 vor avea loc sâmbătă, de la 19:00, respectiv 19:31.

VIDEO: săritura lui Cătălin Preda

Mai multe știri din sporturi: 

Pe canotori i-a ignorat, dar nu a ratat fotografia cu David Popovici » Ministrul Eduard Novak: „I-am promis lui David că mă voi ocupa personal de asta”

Bernadette Szocs, medalie europeană de aur la dublu feminin! Podium românesc la Munchen

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează