GSP.RO  »  SPORTURI  »  SNOOKER

S-au pus în vânzare biletele pentru patrulaterul Snooker Cluj Titans din mai » Ronnie O'Sullivan, Mark Selby și Steve Davis au confirmat participarea!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2016 18:26

 Ronnie O'Sullivan, Mark Selby și Steve Davis vor participa la un nou patrulater de exepție care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj Napoca în perioada 18 - 19 iunie.

Pentru cele două zile de show de la Cluj se vor vinde mai multe tipuri de bilete fanilor snookerului de la noi. Vor exista abonamente valabile pentru cele două zile de spectacol, apoi se vor comercializa permise de acces pentru fiecare zi în parte.

Biletele au fost puse în vânzare astăzi pe site-ul eventim.ro, iar prețurile sunt cuprinse între 90 și 540 de lei. Tichetele sunt împărțite pe cinci categorii: 90 lei prețul unui bilet de categoria a III-a, 190 de lei la categoria a II-a, 270 de lei la categoria I și 400 de lei la categoria VIP.

Pe lângă acestea, au fost scoate la vânzare și pachete VIP special, dar într-un număr foarte, foarte limitat. Odată cumpărate, posesorii beneficiază de facilități din partea organizatorilor, autografe de la cele patru vedete, dar și o seară after-party, la unul dintre cele mai de top cluburi din București. Prețul unui astfel de pachet costă 540 de lei.

Surse GSP au dezvăluit că în acest moment există discuții pentru evenimentul de la Cluj și Jimmy White, așteptându-se doar o confirmare oficială. La Cluj va fi prezentă și Reanne Evans, englezoaica de 11 ori campioană mondială de snooker la feminin!

"Va fi un patrulater foarte competitiv, cu 3 jucători în top 4 mondial și un expert în știința jocului! Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, iar sistemul de desfășurare va fi același ca la București. Două meciuri în prima zi, iar în ziua a doua finala mică și cea mare! Clujul primește un cadou important înaintea Campionatului European din octombrie"
  Adrian Thiess, organizatorul evenimentului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează