GSP.RO  »  SPORTURI  »  NFL

Tom Brady, legenda NFL, părăsește New England Patriots după 20 de ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 21:27

Tom Brady (42 de ani), legenda fotbalului american, a decis să părăsească singurul club la care a jucat în cariera sa, timp de 20 de ani, New England Patriots.

Tom Brady este singurul jucător din istoria NFL care a câștigat șase titluri de campion și a jucat în nouă Super Bowl-uri. Astăzi, Brady a postat un mesaj pe Twitter despre despărțirea de New England Patriots, singura echipă la care a jucat în cariera de profesionist. 

Brady a menționat spre finalul mesajului: „Nu știu ce îmi rezervă viitorul fotbalistic, dar este timpul să deschid o nouă etapă pentru viața și cariera mea”. Cei mai mulți dintre specialiști cred că noua destinație a lui Brady va fi Tampa Bay Buccaneers.

Victoria din finala 2018 l-a făcut pe Brady cel mai bătrân fundaș care câștigă un Super Bowl, la 41 de ani. 

Recordurile lui Brady cu New England Patriots:

  • 6 Super Bowl câștigate;
  • 4 premii Super Bowl MVP;
  • 3 premii NFL MVP;
  • 17 campionate;
  • 15 recorduri personale Super Bowl;
  • primul fundaș de 42 de ani din istorie care începe titular un sezon regulat.

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează