GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  GALA BUTE

Elena Udrea a fost audiată acum la DNA în dosarul "Gala Bute"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 13:37

Elena Udrea a venit la DNA pentru a fi audiată în dosarul " Gala Bute", după ce Camera Deputaţilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmărire penală şi arestare preventivă a deputatului PMP. După 4 ore, Udrea a părăsit sediul DNA fără a da vreo declaraţie
Elena Udrea a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 8.30, ea declarînd că este obişnuită "cu zilele astea".

Întrebată dacă se aşteaptă ca procurorii să ceară marţi în instanţă arestarea sa preventivă, Elena Udrea a răspuns: "Telenovelă fără sfârşit".

Camera Deputaţilor a aprobat, luni, noile cereri de avizare a urmăririi penale şi arestare preventivă, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute", privind contracte încheiate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului cu mai multe firme.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează