Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 ianuarie 2014 08:17

Gazeta Sporturilor, ziarul care a pornit investigaţia în cazul Ridzi, a decis să nu comenteze decizia de ieri şi condamnarea la 5 ani de închisoare a Monicăi Iacob-Ridzi, avînd în vedere că mai este încă o instanţă care se va pronunţa asupra cazului la recurs.


Azi facem însă o surpriză de proporţii cititorilor, într-o ediţie specială! Ziarul de azi nu are nici o fotografie! Locul imaginilor a fost luat de reacţii ale cititorilor. Răsfoiţi Gazeta de azi, merită!

Ediţia specială este acum disponibilă la chioşcurile de presă din toată ţara, dar şi AICI, în platforma online Gazeta Digitală!


Citeşte şi:
Ridzi, 5 ani de închisoare cu executare! Toţi cei 12 inculpaţi au fost condamnaţi, 3 cu executare, 9 cu suspendare

Prima reacţie a Monicăi Ridzi după decizie: "Nu e legal ce a făcut instanţa!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion