GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DEZVĂLUIRI

Politicienii și șefii pompierilor dau vina pe predecesori! Toate minciunile spuse despre stadion, demontate mîine în Gazeta Sporturilor!

foto: Ștefan Constantin
foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 16:17

Gazeta publică luni documente în premieră despre acoperișul de pe Național Arena. Au închis stadionul ca să se protejeze ei!

A existat aviz. Există expertiză favorabilă. A fost făcut și un test în laboratorul IGSU care a ieșit bine pentru membrana acoperișului.

În ediția tipărită de mîine ai documentele prezentate de Cătălin Tolontan! Toate minciunile spuse despre stadion, demontate mîine în Gazeta Sporturilor!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
un_alt_roman
un_alt_roman  •  24 Ianuarie 2016, 23:07

Stadionul s-a inchis dupa ce colegul vostru de la ge se pe *** o saptamana de dimineata pana seara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Ianuarie 2016, 22:18
Postat de gerulozaurus pe 24 Ianuarie 2016, 18:27

E manevra unuia pe nume Oprea, vrea sa fie sigur ca nu are Jiji unde sa vina sa joace in Bucuresti si d'asta tine inchis un stadion de 300 de mil de euro, ca sa-l forteze pe Jiji sa le dea tot, si mure cu galeata desigur L))

Hai ma lasa-l dracu pe Oprea , ce treaba mai are ala ACUM, imi spui si mie ? Nu mai e ministru, la Primaria Capitalei sunt altii.....eu cred ca nu isi asuma nimeni o raspundere sa ii cheme pe toti factorii de decizie la discutii si cu asta basta ca doar nu trebuie sa zboare pe luna, da-o dracu de prelata !!!!

liviuemil
liviuemil  •  24 Ianuarie 2016, 18:57

@administrator site: Au trecut 7 luni de la incheierea ligii I iar siglele echipelor retrogradate au ramas pe prima pagina. Ar fi cazul: 1- sa le inlocuiesti cu cele ale echipelor promovate, 2- sa le ordonezi dupa (in functie de cum doresti): a-alfabet, b- clasamentul editiei in cauza. Dar schimba-le pentru ca e un "mixt" intre vechi si nou.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close