GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA '86

33 de ani de la Sevilla // VIDEO Duckadam, clipe de coșmar cu fanii Barcelonei: „Aruncau cu banane și portocale, arbitrul mi-a zis că n-are ce să facă”

Helmuth Duckadam e supranumit Eroul de la Sevilla
Helmuth Duckadam e supranumit Eroul de la Sevilla

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 12:34

Helmuth Duckadam (60 de ani), portarul Stelei din finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, în prezent președinte onorific la FCSB, a povestit la GSP Live cum a fost batjocorit de fanii Barcelonei la antrenamentul premergător finalei CCE. 

 

„Eu mă distram. La încălzire au început să arunce cu banane și portocale, eu le adunam și le puneam pe toate deoparte. Am atras atenția arbitrului pentru că au început să mă deranjeze, dar arbitrul mi-a zis că n-are ce să facă. 

Mai aruncau și cu sucuri. Până la urmă, m-am dus și m-am antrenat în zona careului de 16 metri”, a spus Duckadam, la GSP Live

Meciul a început fără incidente, iar Duckadam a avut o evoluție care l-a propulsat direct în istoria fotbalului: a apărat 4 penalty-uri și a facilitat victoria istorică a Stelei. 

Vezi și: 33 de ani de la Sevilla // VIDEO Imagini de atunci și de acum cu jucătorii Stelei care au învins-o pe Barcelona

Playtech: Tun senzațional dat de Teodora, fiica lui Gigi Becali. Cum a pus mâna pe milioane de euro


Comentarii (1)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  07 Mai 2019, 22:41

am si eu steaua meaCine tine cu ea ? daca talpan a facut o stea in 2 ani .. de ce nu pot si eu ? si altii ? PS. Palmaresul e la mine :D Multam ca imi faceti stadion ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează