GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA '86

33 de ani de la Sevilla // VIDEO Helmuth Duckadam și momentul limită al carierei: „Dacă îmi descopereau cheagul de sânge înainte de Sevilla, n-aș fi jucat în finală. Viața mea ar fi fost monotonă”

Helmuth Duckadam // FOTO: GSP
Helmuth Duckadam // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 11:49

Helmuth Duckadam, 60 de ani, supranumit „Eroul de la Sevilla”, a rememorat azi problemele de sănătate pe care le-a avut chiar în 1986, anul în care a apărat 4 penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni cu Barcelona, câștigată de Steaua la penalty-uri. 

 

„În 1986, Duckadam se afla la Arad, când a alunecat pe iarbă în timpul unui foc de tabără. S-a sprijinit pe brațul drept, care i s-a învinețit după impact. Duckadam a fost dus de urgență la spital, unde doctorii i-au dat un diagnostic crunt: un cheag de sânge îi bloca circulația în braț.

„A fost șansa mea că nu s-a descoperit acel cheag de sânge înainte de Sevilla. Viața mea ar fi fost mult mai monotonă dacă nu aș fi apărat în finala cu Barcelona. Ești dat uitării în România”, a spus Duckadam, la ediția specială a GSP Live

Vezi și: 33 de ani de la Sevilla // VIDEO Duckadam, dezvăluiri din finala de la Sevilla: „Fusese dezastrul de la Cernobîl, ne temeam ca mâncarea să nu fie iradiată”

Playtech: Tun senzațional dat de Teodora, fiica lui Gigi Becali. Cum a pus mâna pe milioane de euro


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează