GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

Adil Rami se apără, după ce Pamela Anderson l-a acuzat că a fost violent: „A vrut să mă distrugă! Am dovezi!”

Adil Rami și Pamela Anderson
Adil Rami și Pamela Anderson

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 13:40 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 13:54

Adil Rami (34 de ani), fotbalistul celor de la Boavista, a negat că ar fi fost violent în relația cu Pamela Anderson (53), cu care s-a iubit timp de doi ani.

După despărțire, Pamela l-a acuzat pe stoperul francez că e un „monstru”, că a înșelat-o și lovit-o, însă Rami neagă totul.

„Când cineva vorbește primul în social media, pare că spune adevărul absolut. A vrut să mă distrugă. Nu a depus niciodată o plângere pentru că nimic din ce a zis nu s-a întâmplat. Am videoclipuri și fotografii care pot demonstra că ce a zis nu e adevărat. E un capitol închis, nu mai vreau să fiu asociat cu ea”, a declarat fotbalistul pentru ziarul „Le Figaro”, citat de The Sun.

Adil Rami acuzat că a abuzat-o pe Pamela Anderson! Actrița a publicat imagini cu rănile pe care i le-ar fi provocat fotbalistul

Pamela Anderson: „Am trăit o mare minciună”

Fosta vedetă din serialul Baywatch s-a plâns în repetate rânduri de infidelitatea și violența lui Rami: „M-a păcălit și m-a trădat, în ultimii doi ani am trăit o mare minciună. Sunt devastată după ce am aflat că el trăia o viață dublă.

Cum putea controla inima și mintea a două femei simultan? Glumea despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente aproape de soțiile lor. Îi numea monștri. Dar el e cel mai mare monstru!”, a scris aceasta pe Instagram în urmă cu mai bine de un an.

Citește mai multe știri:

0,0013% din salariu! Amenda ridicolă primită de Cristiano Ronaldo, infectat cu coronavirus, pentru încălcarea protocolului sanitar!

Fostul fotbalist din Premier League care se laudă că Naomi Campbell și Carmen Electra i-au trecut prin pat: „A fost cea mai bună dintre toate femeile”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close