INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

GALERIE FOTO Fostul fotbalist din Premier League care se laudă că Naomi Campbell și Carmen Electra i-au trecut prin pat: „A fost cea mai bună dintre toate femeile”

Sasa Curcic (48 de ani), fostul jucător al lui Bolton, Aston Villa sau Crystal Palace, susține că prin pat i-au trecut cele mai faimoase modele ale anilor 90, inclusiv Naomi Campbell și Carmen Electra. +45   FOTO
Sasa Curcic (48 de ani), fostul jucător al lui Bolton, Aston Villa sau Crystal Palace, susține că prin pat i-au trecut cele mai faimoase modele ale anilor 90, inclusiv Naomi Campbell și Carmen Electra.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 20:38 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 20:57

Sasa Curcic (48 de ani), fostul jucător al lui Bolton, Aston Villa sau Crystal Palace, susține că prin pat i-au trecut cele mai faimoase modele ale anilor '90, inclusiv Naomi Campbell și Carmen Electra.

Curcic a fost un mare talent al fotbalului din Iugoslavia. A debutat în prima reprezentativă la vârsta de 19 ani, apoi a prins un transfer în Premier League. Nu și-a atins potențialul tocmai din cauza vieții extrasportive. Acesta și-a povestit escapadele, unele în care apar nume mari din istoria sportului mondial, precum Dennis Rodman, dar și a muzicii, cum ar fi Robbie Williams. 

+41 FOTO

Sasa Curcic: „Carmen Electra era nebună în pat”

„M-am retras din fotbal și m-am dedicat vieții de noapte. Nu semnam cu nicio echipă care nu îmi oferea cel puțin 15 femei. Naomi Campbell era fană a celor de la Crystal Palace. A venit la un meci și ne-am întâlnit în zona VIP. După două săptămâni am invitat-o la o petrecere. S-a lăsat greu, a trebuit să aștept o lună. A fost genială în pat, dar totul avea să se dovedească a fi un dezastru. Părul de femei mă dezgustă, când îl văd pe podea mi se face rău. Naomi obișnuia să îl lase peste tot. 

Nu am plătit niciodată pentru sex, mai bine mă sinucid. Am avut o aventură reușită și cu Eva Herzigova, am făcut dragoste în piscină cu Carmen Electra. A fost cea mai bună dintre toate femeile, era nebună”, a povestit Curcic pentru The Sun. 

FOTO. Naomi Campbell, fotomodel marcant al ultimelor decenii

+6 FOTO

14 selecțiiare Sasa Curcic în prima reprezentativă a Iugoslaviei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Misterele fotbalului: cum a devenit un penalty motiv de scandal mondial și ce rol a avut un român

Condamnat pentru viol la Milano, Robinho alungă sponsorii lui Santos

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
suporterucv
suporterucv  •  16 Octombrie 2020, 11:50

Daca si asta a avut femei....cu mutra asta....!!! Ce-or zice Beckham sau Ronaldo cand il aud cum se lauda pe ”frumosu” asta !!!

adriann_
adriann_  •  16 Octombrie 2020, 10:51
Postat de joze_maurinio pe 16 Octombrie 2020, 02:12

Mda, in primul rand ca nu a auzit nimeni de el. In al doilea rand, asa e, le-a intins pe toate! Cu mecla aia de gaina obosita chiar a agatat toate vedetele. Acum serios, asta e genul care platea companiile, genul care repara centura mult si bine si nici plosnitele alea de acolo nu-i acceptau banii. Cand unul se lauda ca a avut 1000 de femei, inseamna ca a avut maxim una, probabil baba de 80 de ani, care nici nu stia ce face, se gandea saraca la pensie si la postas.

Curcic e celebru in Anglia, castiga vreo 50.000 de lire pe luna in Anglia in 1996 la Aston Villa (un salariu monstruos pe vremea aia). Isi cumparase un autobuz de-ala cu doua etaje si dadea petreceri in el, chestii de-astea. Poate le mai infloreste la batranete, dar nu chiar asa de mult cat ar lasa de banuit poza pe care i-au ales-o astia :)))

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  16 Octombrie 2020, 03:45

Lol ce loseri frustrati! Voi ce fete aveti bai fat frumosilor de tastatura :))) ce e asa greu de crezut? Atat timp cat ai bani pana si *** le agata pe virginele alea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează