GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BONUS 5 EURO GRATIS

Ai 5 euro gratis să joci remi la Remi Royal!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 februarie 2013 12:22

Ei bine, peste 10.000 de jucători se bucură de o largă varietate de jocuri de la Remi Royal, în medie există peste 2.500 de mese în plină acţiune aproape de fiecare dată când vă autentificaţi. Fie că doriţi să aveţi parte de ceva acţiune la mesele de remi sau căutaţi să jucaţi la turneele cu mese-multiple sau preferaţi jocurile cu premii mari, le puteţi găsi pe toate la Remi Royal.

Click aici pentru a încasa bonusul de 5 euro!

Remi Royal a fost lansat în 2007 şi a devenit cea mai de top destinaţie de jocurile de remi online. Oferă aproape o duzină de jocuri diferite, atât la mesele pe bani reali cât şi la mesele pe bani virtuali, deci există cu adevărat un joc de remi pentru fiecare pe acest site.

Ei bine, peste 10.000 de jucători se bucură de o largă varietate de jocuri de la Remi Royal, în medie există peste 2.500 de mese în plină acţiune aproape de fiecare dată când vă autentificaţi. Fie că doriţi să aveţi parte de ceva acţiune la mesele de remi sau căutaţi să jucaţi la turneele cu mese-multiple sau preferaţi jocurile cu premii mari, le puteţi găsi pe toate la Remi Royal.

Click aici pentru a încasa bonusul de 5 euro!

Jocuri
Precum am menţionat, Remi Royal oferă orice variantă imaginabilă de joc, inclusiv:

• Gin Remi
• Remi 500
• Rummikub
• Remi Tradiţional
• Remi Turcesc (Okey)
• Oklahoma Gin
• Remi 51
• Remi 40
• Burraco
• Tripoley
• Canasta

Toate aceste jocuri pot fi jucate fie ca turneu sau ca joc simplu. Dacă se întâmplă să fiţi nefamiliarizaţi cu un numit tip de remi, Remi Royal are o serie de instrumente şi ghiduri pentru a vă pune la curent cu regulile oricărui joc. Puteţi învăţa chiar şi unele strategii bune, care v-ar putea ajuta să vă măriţi bankroll-ul. Iar partea cea mai bună e că dacă vă plictisiţi de un anumit joc de remi, există un altul care să vă distreze.

Turnee
Varietatea de turnee de la toate celelalte site-uri de remi păleşte în comparaţie cu ceea ce Remi Royal are de oferit. Deţine turnee cu o singură masă şi turnee cu mese-multiple. Există turnee viteză (turbos), precum şi turnee re-buy în care puteţi continua să jucaţi chiar dacă aţi fost eliminaţi. Sunt, de asemenea, bine-cunoscuţi pentru turneele lor garantate. Iar darul de a oferi premii în bani adaugă valoare atunci când cineva se decide să joace la Remi Royal şi îi dublează astfel popularitatea la nivel mondial.
În afară de toate acestea, Remi Royal, de asemenea, oferă suficiente freeroll-uri zilnice, săptămânale şi lunare pentru a încânta orice posesor de bankroll. Aceste evenimente cu mese-multiple sunt în mod normal printre cele mai populare turnee oferite de către site, deoarece literalmente nu îi costă nimic pe jucători.

Dacă sunteţi nou la jocurile de remi, vă recomandăm să începeţi cu mesele desemnate special începătorilor de la Remi Royal, unde vă puteţi obişnui cu ceea ce însemnă să jucaţi pe bani reali, dar nu împotriva jucătorilor profesionişti. Vă veţi bucura să jucaţi împotriva jucătorilor de acelaşi nivel şi vă veţi putea şlefui abilităţile la jocurile cu mize mici.

Bonusuri
Remi Royal îşi recompensează jucătorii noi chiar de la început, oferind un bonus gratuit fără-depunere de 5$/€/£ tuturor noilor jucători. În principiu, puteţi începe să jucaţi la Remi Royal şi să vă construiţi un bankroll ordonat, fără să fiţi nevoiţi să efectuaţi vreo depunere.

„Cam tras de păr”, dar cel mai bine este să profitaţi de incredibilul bonus de100% până la 200$/€/£ de la Remi Royal. Cu aceşti bani extra în mâinile dvs., este mult mai probabil să-i puteţi transforma într-o număr de 5-6-cifre.
Toţi jucătorii de la Remi Royal sunt membri ai Royal Stars Club, unde colectează Royal Stars (puncte) pentru toate pariurile efectuate pe site. Aceste Royal Stars pot fi schimbate în premii, inclusiv în bonusuri cash şi buy-in-uri la turnee.

Promoţii în curs
Remi Royal are un număr de promoţii în curs, inclusiv:

Samurai Challenge
Dacă sunteţi suficient de iscusit pentru a câştiga mai multe turnee la rând, aţi putea câştiga o mulţime de bani suplimentari zilnic şi săptămânal în Samurai Challenge - şi, eventual, chiar un jackpot. Mai pe scurt, premiul dvs. în bani creşte cu fiecare câştig consecutiv.

Invită-un-prieten
O ofertă profitabilă este de a vă aduce prietenii să joace la Remi Royal. Vei primi 50$ pentru fiecare prieten recomandat, în timp ce prietenul tău va primi 25$ pentru a începe. Aceasta este unul dintre cele mai rapide moduri de a vă umple bankroll-ul.

Software
Toate jocuri de la Remi Royal rulează din software-ul propui al companiei. Lobby-ul este incredibil de uşor de utilizat şi permite jucătorilor să navigeze cu uşurinţă printre toate jocurile lor preferate de remi şi mese. Cu o grafică incredibilă şi un software de mare viteză, toţi jucătorii vor fi pe deplin mulţumiţi de fiecare sesiune de remi jucată.

Asistenţă
În afară de secţiunea extinsă de Întrebări frecvente de la Remi Royal, de asemenea, deţinem şi o echipă profesională multilingvistică pentru a vă răspunde la toate întrebările dvs. tehnice. Personalul de la asistenţă clienţi de pe site poate fii contactat atât prin e-mail cât şi prin telefon. Vă vor răspunde cu promptitudine, iar cele mai multe probleme tind să fie rezolvate în termen de câteva ore.

Tranzacţii
Remi Royal oferă o serie largă de modalităţi prin care jucătorii îşi pot finanţa conturile lor pe bani reali. Cele mai rapide şi efeiciente metode de plată sunt cardurile de debit, Click and Buy, cardurile de credit, Neteller, Ukash, cardurile Paysafe şi Skrill. Thawte este a terţa parte independentă care supraveghează toate operaţiunile financiare de la Remi Royal; astfel încât puteţi fi siguri că plăţile şi retragerile dvs. sunt efectuate în siguranţă şi securitate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează