GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

De ce este Alexandru Pițurcă martor în procesul lui Mario Iorgulescu + Motivul invocat pentru a nu mai veni azi la tribunal

Alexandru Pițurcă (39 de ani), fiul lui Victor Pițurcă
Alexandru Pițurcă (39 de ani), fiul lui Victor Pițurcă

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2022 12:59 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 13:20

Alexandru Pițurcă (39 de ani), fiul lui Victor Pițurcă (66), fostul selecționer al României, a fost încadrat ca martor în procesul în care Mario Iorgulescu (27) este judecat pentru omor.

Alexandru Pițurcă figurează ca martor în procesul în care fugarul Mario Iorgulescu este judecat pentru omor, după ce a cauzat un accident fatal în 2019, fiind drogat și beat la volan.

Confirmat! El este fotbalistul din Superliga ofertat deja de Mihai Rotaru: „Să nu-l cedăm oltenilor pentru mai puțin de 500.000 de euro”
CSU CRAIOVA
Confirmat! El este fotbalistul din Superliga ofertat deja de Mihai Rotaru: „Să nu-l cedăm oltenilor pentru mai puțin de 500.000 de euro”

De ce este fiul lui Victor Pițurcă martor în procesul lui Mario Iorgulescu

Motivul pentru care fiul lui Victor Pițurcă a fost încadrat ca martor este faptul că se numără printre ultimele persoane care au discutat cu Mario înainte de accident.

A făcut-o dintr-o discotecă, de pe telefonul fostei iubite a lui Mario, după ce Iorgulescu a apelat-o pe aceasta. 

Cum procurorii vor să întocmească filmul accidentului, l-au chemat pe Alexandru Pițurcă la audieri. 

Alexandru Pițurcă nu a venit astăzi la Tribunal

Fostul atacant al Stelei nu s-a prezentat la înfățișarea de astăzi, anunțând grefierul că a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

În schimb, a venit la Tribunal miercuri, la data inițială a termenului. Acesta a fost amânat pentru astăzi, după ce avocatul lui Iorgulescu a făcut o cerere de recuzare a judecătoarei. 

Reperele cazului Mario Iorgulescu

  • Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan.
  • La finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.
  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Mai multe știri de actualitate: 

Mihai Rotaru a anunțat cine preia echipa, după demisia lui Mirel Rădoi: „Am avut o ședință, au dat drumul la treabă”

Ziua Porților Deschise la noua arenă din Liga 1 » Burleanu și primarul au tăiat panglica. Primul meci e deja sold-out!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dobrin
dobrin  •  08 Decembrie 2022, 15:09
Postat de Danpinalty pe 08 Decembrie 2022, 13:48

si piturca ar trebui arestat pentru inselaciune. a pacalit multe cluburi ca e fotbalist, si le-a adus prejudicii grave financiar

Ce se naste din pisica soareci mananca. Si tat-sau a trisat la cazino si a si mintit sub juramant in procesul lui Becali.

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  08 Decembrie 2022, 14:26
Postat de dinamo100 pe 08 Decembrie 2022, 14:08

Este foarte greu de acceptat ca Mario Iorgulescu sa nu fie condamnat pentru faptele sale si sa nu execute condamnarea. Nicio justitie din lume nu poate sa-l absolve de vina.

Vezi ca aici e vorba despre Romania, tara tuturor posibilitatilor. Pariunca se prelungeste procesul 10-15 ani pana se prescrie fapta, timp in care baiatul tatii va sta bine-mersi in Italia?

dinamo100
dinamo100  •  08 Decembrie 2022, 14:08

Este foarte greu de acceptat ca Mario Iorgulescu sa nu fie condamnat pentru faptele sale si sa nu execute condamnarea. Nicio justitie din lume nu poate sa-l absolve de vina.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close