GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

Avocatul lui Mario Iorgulescu a cerut o măsură RADICALĂ la termenul de astăzi al procesului

Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 11:42 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 11:55

În această dimineață, la Tribunalul București, a avut loc un nou termen al procesului în care Mario Iorgulescu (27 de ani), fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, este judecat pentru omor. Informația-cheie transmisă de reporterul GSP de la fața locului: avocatul inculpatului a cerut recuzarea judecătoarei Manuela Orzață.

Procesul în care Mario Iorgulescu este judecat pentru omor a continuat astăzi, cu o nouă înfățișare. Termenul a început cu o mică întârziere, întrucât avocatul angajat de familia victimei a sosit mai târziu.

La Tribunal au fost prezenți unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, Florin Durgheu, familia victimei și Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, în calitate de martor.

Pe stadion la Portugalia - Elveția, reporterul Remus Răureanu a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”
PORTUGALIA - ELVEȚIA 6-1
Pe stadion la Portugalia - Elveția, reporterul Remus Răureanu a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Informațiile-cheie de la procesul lui Mario Iorgulescu: avocatul a cerut recuzarea judecătoarei

Avocatul lui Mario Iorgulescu a solicitat recuzarea judecătoarei Manuela Orzață, pe care o acuză de lipsa imparțialității pe parcursul procesului și de faptul că a refuzat expertiza medicală prezentată de inculpat.

La începutul procesului, avocatul lui Iorgulescu a solicitat ca ședințele să fie private de acum înainte și ca niciun articol legat de caz să nu mai fie publicat până la soluționarea speței. Cererea i-a fost, însă, refuzată.

Cererea de recuzare a judecătoarei nu a primit răspuns astăzi. Acesta va fi soluționată până mâine, iar decizia va fi comunicată în cadrul unei noi înfățișări, programată joi, la ora 12:00.

Reperele cazului Mario Iorgulescu

  • Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan.
  • La finalul lui 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti a decis că procesul lui Mario ar putea începe și a respins cererea acestuia, de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.
  • În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Mai multe știri de actualitate: 

Dragomir nu s-a putut abține, după ce s-a întâmplat marți la Mondial: „E râsul omenirii, bă! V-o spune un om bătrân”

Deja au început să-l dezmembreze » Stadionul unicat de la CM 2022 dispare din Qatar! Va fi mutat în altă țară și poate găzdui un nou Mondial

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  07 Decembrie 2022, 21:17
Postat de anticenzuralasport pe 07 Decembrie 2022, 12:48

GSP...scrieți articolul pentru că ,,tata ,,este la LPF și asta este legătura cu sportul ? Pai daca este așa...de ce nu ne spuneți și de copilul lui Pițurcă că și asta a fost în fotbal de ce este martor ?

In romania te folosesti de tot .. suntem corupti pana n maduva Am vazut justitia din romania .. Hotul de gaini primeste 15 ani jilava si smecherii cu suspendare sau arestati la domiciliu .. sau daca sunt arestati .. scriu 3 carti si fac 1- 2 ani ... in care au si permisii ... unii fac si copii :)))

Dobermannul
Dobermannul  •  07 Decembrie 2022, 14:10
Postat de Dobermannul pe 07 Decembrie 2022, 13:53

Doar atat a putut? Mici copii astia. Ai nostri nu discuta decat de sute de miliarde.

Ia cautati voi pe net sa vedeti de exemplu cum arata padurile Romaniei comparativ cu padurile vecinilor. Frontiera e clara. Acolo unde se termina padurile e Romania.

Dobermannul
Dobermannul  •  07 Decembrie 2022, 13:53
Postat de planetfun pe 07 Decembrie 2022, 13:28

De aia nu sta linistit ala de a falimentat tot fondul cripto de 20 de miliarde. Nu-l cauta nimeni de stie toata lumea unde sta.

Doar atat a putut? Mici copii astia. Ai nostri nu discuta decat de sute de miliarde.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează